Престижният Sofia Open обяви един от ключовите си партньори

Звездите на тениса ще пият Банкя – официалната вода на турнира

Световните тенис звезди, които ще се включат в Sofia Open 2019, ще разчитат за добрата си хидратация на минерална вода Банкя. Една от най-разпространените и предпочитани напитки на българския пазар ще е официален партньор и на тазгодишното издание на надпреварата, продължавайки доброто сътрудничество от предишните издания на Sofia Open.

Марката е част от портфолиото на The Coca-Cola Company и заема своето заслужено място сред официалните партньори на Sofia Open 2019. Именно отличният имидж на минерална вода Банкя, както и дългогодишните усилия, и инвестиции в областта на спорта, здравословния начин на живот и опазването на околната среда, са причините, които стоят зад партньорството с най-престижното спортно събитие на Балканите.

„За нас като организатори на турнира продължаването на партньорството с Банкя и The Coca-Cola Company е много добра оценка и знак, че продължаваме да поддържаме нивото на турнира все така високо. Както знаете, хидратацията е изключително важна за професионалните спортисти и ние не можем да допуснем никакъв компромис. В лицето на Банкя ние имаме солиден партньор, който ще ни помогне в тази мисия“, коментира турнирният директор на Sofia Open Горан Джокович.

„Компанията Кока-Кола винаги е подкрепяла важни спортни събития. За нас е чест да сме партньори на Sofia Open – най-значимото тенис събитие на годината. Убедени сме, че минерална вода Банкя ще помогне състезателите да са хидратирани и в добра форма. Надявам се това да помогне и за повече вкарани първи сервизи. На всички фенове в залата и пред екраните пожелаваме приятно гледане и един страхотен турнир“, заяви Елиза Грънчарова, Маркетинг Директор Кока-Кола България.

Зрелището наистина е гарантирано, защото цял куп звезди на световния тенис пристигат у нас за надпреварата от 3 до 10 февруари. Освен Стан Вавринка, който има три титли от големия шлем (Australian Open 2014, „Ролан Гарос“ 2015 и US Open 2016) и общо 16 трофея в кариерата си, в „Арена Армеец“ ще се включат още направилият фурор на Australian Open и изкачил се до №12 в света Стефанос Циципас (Гър), двама от най-добрите руски тенисисти Карен Хачанов (№11) и Данийл Медведев (№16),), първият шампион в София Роберто Баутиста Агут (Исп), който вече е №18 в света, световният №22 Николоз Басилашвили (Груз), №26 Фернандо Вердаско (Исп) и един от най-атрактивните тенисисти и бивш №6 в света Гаел Монфис (Фр). Българските любимци Димитър Кузманов и Адриан Андреев се включват с „уайлд кард“ директно в основната схема на турнира и ще разчитат на българската публика за мощна подкрепа в „Арена Армеец“.