Кметът Тотев се срещна с част от отбора на ВК "Марица"

Предстоят важни мачове на 20 и 26 февруари

Стискаме палци и пожелаваме успех на волейболистките от „Марица“ на важните мачове на 20 и 26 февруари. Това сподели кметът Иван Тотев при срещата си днес с треньора на отбора Иван Петков, две от състезателките и мениджъра Борис Халачев.

Двете домакинства, които ще играе ВК „Марица“, са всъщност с шампионите на Франция и Германия - „Безие“ и „Щутгард“. Срещите ще се играят от 18.00 и 20.00 часа в многофункционална спортна зала „Колодрума“. Цената на билета е 10 лева. За всеки закупил билети и за двата мача ще има подарък – фен артикул на клуба.

"Надявам се да дойдат много фенове и пловдивчани, за да напълним зала „Колодрума“ и да покажем подкрепата си към любимия волейболен клуб, което действа много мотивиращо на отбора и треньора.
Присъствието на публиката дава много кураж на волейболистките и надскачат своите възможности", сподели кметът Иван Тотев.

„Нашият отбор е едно стъпало нагоре. Надявам се залата да бъде нашата крепост, която ще ни даде криле, за да постигнем целта си – първа победа в този женски турнир“, сподели треньорът Иван Петков.

„Голямата подкрепа за нас и огромна отговорност, имаме реални шансове срещу тези отбори и да направим първа историческа победа в Шампионска лига. Ние ще дадем максимума от себе си“, заявиха волейболистките от „Марица“.