Бизнесмени се събират в Пловдив

Започва бизнес форум под надслов "За бизнеса в Пловдив“

Тракия икономическа зона /ТИЗ/ и Limacon Event Center провеждат  първия по рода си полудневен бизнес форум под надслов „За бизнеса в Пловдив“, посветен на цялостни решения и добри практики в различни сфери на бизнеса, който ще се проведе днес  от 9:00 часа в хотел „Империал“ - Пловдив.
Заедно с партньорите им от Expressbank, Easy Consult, ARS Bulgaria, Auxionize,  PwC , Konica Minolta и Dale Carnegie  са подбрали теми и решения, които да помогнат на компанията- участник във форума в нейното стратегическо и оперативно развитие.
Ще засегнат най-новите тенденции и решения в сфери като бизнес развитие, финанси, продажби, управление на хора, социални придобивки, развитие на лидери и др.
Форумът е насочен предимно към ръководни кадри, управители и собственици, чието ценно време никога не стига за запознаване с многото нови решения и инструменти, които се предлагат за справяне с предизвикателствата пред едно успяващо в силна конкурентна среда българско или международно предприятие.
Събитието има за цел както да даде полезна, сбита и практическа информация, така и да остави достатъчно време за разговори между участниците и обмяна на идеи и препоръки.