Музикалният спектакъл "Титанично” на Милица Гладнишка гостува в Пловдив

Шоуто е от 19 часа

Със стендъп хумор Милица Гладнишка ще разбие всяка форма на стрес. Потъването на „Титаник” не спира нито мореплаването, нито желанието да се открие Америка, нито дързостта да се правят титанични неща: и шедьоври, и безобразия. Дори напротив – от титаничните провали може да се роди голямо изкуство!
Очаквайте класически и неочаквани версии на поп, рок и джаз парчета, както изпълнение на The beach (авторско парче на Милица Гладнишка и Кирил Добрев) в „Титанично“ – музикалният спектакъл на годината, вдъхновен от подвига на музикантите на „Титаник”, които остават на борда до последната си нота, а тя съвпада с последния им дъх.
Представлението ще гостува в Пловдив днес от 19 часа в Дома на културата „Борис Христов“.
Ексцентрична версия на последните часове на „Титаник” ще ни покаже за първи път как храбрите музиканти на кораба забавляват публиката до самия ѝ край. В зашеметяващите тоалети на македонския дизайнер ще грабне публиката и ще я остави да се носи на вълните на флирта, джаза и импровизацията.
Продукцията е на Театър „Криле“, постановка - Мария Моева, костюми - Сърджан Кръстевски, с участието на музикантите: тромпет - Михаил Йосифов, пиано - Васил Спасов, контрабасист - Борис Таслев и барабани - Атанас Попов.