Бойко Борисов: Месеци на хаос, безвремие и нищо (Видео)

Лидерът на ГЕРБ запали свещ за здраве в Кръстова гора на Кръстовден

"Няма нито лев за пътища, културен или православен туризъм в актуализацията на бюджета. Днес е хубав празник, но излизат неща – за прикриване на убийства. Още чакаме Рашков да каже, кого сме подслушвали и кои хора сме яли. Превърнаха парламента в слуга на Румен Радев. Лъжат пенсионерите за два-три месеца, че ще им вдигнат парите. Чудовищна контрабанда на всичко върви. Хърватия се учеше от нас, София беше столица на Балканите и освен ГЕРБ няма друга дясна партия, която да говори за еврозоната. Месеци на хаос, безвремие и нищо“. Това заяви пред журналисти лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

По повод името на кандидат президента, бившият премиер заяви, че има време, а и „още се шикалкави с парламента“.

"Както и да излъжат пенсионерите, ще увеличават пенсиите, но после няма да има финансист и икономист, който да го обясни как ще стане. С този огромен дефицит, забравете за еврозоната. Три избора и нищо, половин милиард и 100% брак – това произведе Радев. Да видим сега как ще прикрие и убийството, и падналия самолет“, допълни Борисов.

Лидерът на ГЕРБ обяви, че именно това е целта на Радев – да има служебно правителство и отчете, че в парламента могат да си правят комисии и мнозинства, но не искат да управляват.

"Изборите са предрешени. Самият Радев каза, че не може да са честни избори, ако не се броят квитанциите“, напомни той отново позицията на президента отпреди няколко месеца.

Борисов коментира и поредното разкритие на Мая Манолова:

"Като идвах насам чух по радиото, че била направила разкритие за газовата връзка с Гърция, но няма кой да провери, че компанията и всичко е от страна на гръцката държава. Ако не се справят – си плащат неустойки. Търгът беше спечелен от две гръцки компании“, обясни Борисов.

Лидерът на ГЕРБ беше категоричен, че партията му е първа политическа сила и за разлика от другите показват какво са направили. Той отново заговори за спряната АМ „Хемус“ и попита къде са инвеститорите, които Кирил Петков е обявил, че идват – по няколко на ден.

Лидерът на ГЕРБ запали свещ за здраве в Кръстова гора на Кръстовден.Снимка на Деня

Щрихи от Плевен