Десет дами остават без рози тази седмица в „Ергенът“

Булевард

03-03-2022, 09:00

Снимка:

БТВ

Автор:

Bulgariautre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Красива дупничанка се включва в ТВ шоуто "Ергенът"

Тази седмица най-романтичното телевизионно приключение „Ергенът“ продължава с два нови вълнуващи епизода, изпълнени с непредсказуеми обрати и неподправени емоции. Забавни състезания, откровени признания, романтични моменти и една вълшебна ориенталска вечер с неочакван финал очакват зрителите в четвъртък и петък от 21:00 ч. по bTV.

В четвъртък вечер зрителите ще станат свидетели на първата групова среща между Виктор и десет негови избраници, които ще трябва да се впуснат в изящна надпревара по скокове във вода.

Тази, която направи най-впечатляващия скок, ще има възможност да прекара деня си насаме с Виктор на едни от най-романтичните и вълшебни средиземноморски кътчета. Междувременно останалите момичета в имението ще се отдадат на откровения и ще си споделят неподозирани тайни, които ще ги разчувстват до сълзи.

По време на вечерния коктейл ще се разрази грандиозен скандал, а в епицентъра на събитията ще бъде изкусителната Гергана, която ще се възползва от ситуацията, за да получи едно по-специално внимание от Виктор.

Друга от дамите пък най-сетне ще получи своята дългоочаквана целувка от първия „ерген“ на България, а в края на вечерта ни очаква поредната „Церемония на розата“, след която още една от претендентките ще отпадне от надпреварата за сърцето на Виктор.

Зрителите ще станат свидетели и на една необикновена ориенталска вечер, изпълнена с много танци и екзотика, след която нищо няма да е същото. Коя от принцесите ще успее да впечатли Виктор дотолкова, че да успее да скъси дистанцията с „ергена“ както никоя друга досега – зрителите ще разберат съвсем скоро.

Вечерта ще завърши с първата нестандартна „Церемония на розата“, в която Виктор ще разполага само със седем рози. Каква ще е съдбата на останалите десет момичетата, които ще останат без цвете от Виктор – отговорът само в „Ергенът“ по bTV.Снимка на Деня

Щрихи от Плевен