Благовеста провокира най-големия скандал в "Ергенът"

Булевард

11-03-2022, 10:46

Автор:

Bulgariautre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Красива дупничанка се включва в ТВ шоуто "Ергенът"

Емоции, предизвикателства и болезнени откровения очи в очи предстоят тази седмица в най-романтичното телевизионно приключение "Ергенът". И тази вечер зрителите ще станат свидетели на най-големия скандал в имението до момента, провокиран от дръзкото поведение на една от участничките.

Виктор изправи претендентките за сърцето си в забавно спортно съревнование. Избраните момичета за групова среща от последната инфарктна церемония на розата ще премерят сили в баскетболен мач, а тази, която покаже най-голям хъс за победа, ще бъде поканена на индивидуална среща с първия "ерген" на България. Двубоят не мина и без сериозен инцидент, в който една от дамите пострада неприятно, а ситуацията доведе до ново напрежение сред момичетата.

Същински раздор в шоуто предизвика Благовеста, която опита да привлече Виктор с изключително провокативно поведение. Дръзката ѝ постъпка да свали бельото си пред Виктор ще стане повод за възмущение от страна на останалите претендентки, а решението на Александра, Елвира и Карина да защитят приятелката си окончателно ще раздели момичетата на два враждуващи лагера.

Зрителите ще станат свидетели и на първата целувка, инициирана не от Виктор, а от една от кандидатките за неговото сърце. Коя от дамите ще има смелостта първа да скъси дистанцията с "ергена" - отговорът ще разберем тази вечер по bTV.

 

 

 

 

 


Снимка на Деня

Щрихи от Плевен