Кавали плюс силикон = оборотен бонбон

Общество

13-06-2012, 17:25

Автор:

Стойчо Керев

Всичко от Автора

Промяната у нас роди една от най-модните професии. Някои анализатори я кръстиха – “Старлетка”. Заядливите я нарекоха “Златотърсачка”

Колко трябва да те ощави гаджето ти, за да и биеш шута? Отговорът дойде днес от Георги Станоев, приятел на Преслава. 7 бона, ни повече ни по-малко. За дизайнерски дънки. Едно уточнение, може и за по-малко да те отсвирят зависи от здравината на нервната система на дарителя.

С фактите до тук. Сега за друго. Промяната у нас роди една от най-модните професии. Някои анализатори я кръстиха – “Старлетка”. Заядливите я нарекоха “Златотърсачка”, а уличния фолклор си го каза още по-брутално: ”Лапачки на мечове”. Между другото има такива в цирка. Номерът е опасен и през годините са се случвали нещастия с изпълнителките. Добре е начинаещите в бранша да се поучат от статистиката на трагичните случаи.

Голямата битка за столичните бонвивани, деца на богаташи, дилъри, фриволни бизнесмени, известни типовe въобще е безмилостна. В арсенала на старлетките, да ги наричаме така за благозвучие, влизат уникални стратегии, хитрости, психологически игри, тунинги, фасадни подобрения и не на последно място модата. Дори не можете да си представите колко е убедителна една прохождаща провинциалистка въоръжена с Кавали, Роберто, да не си помислите нещо друго. Прибавете 700 кубика силикон и получавате оборотен бонбон. Пред него земетресението в Перник е лек порив на вятъра. Всъщност като казах лек порив на вятъра се сетих и за метео прогнозите. Там да си е направо топ попадение. Сега, нищо лошо не искам да кажа за момичета от прогнозата на времето. Заплахата за работните им места е всекидневна, 24/7. Да си знаят.

Преди време едно шуменско девойче продавало банички на центъра ме осветли по въпроса с възхода и падението в професионален план. От уникалния разговор споделям основополагащите принципи.
Първо: не се мятай на най-големите играчи в началото. Шанса за успех е зеро, ако не си оборотна. Второ: проучвай обектите и колко преди теб са минали от там. Трето: Каква е причината да са разкарани? Четвърто: трупай опит с по-дребни риби. Принципа на тотото е най-успешен за прохождаща старлетка. С малки суми, но редовно. И можеш да пускаш фиш в различни пунктове. Да разбираш от коли, футбол, кои са топ заведенията, кой с кого е направо библия за професията. За екстрите с белото кой както му е кеф. Като на всяко работно място си има и йерархия. Не може така да лесно да се върви нагоре. В този смисъл контрите са у мъжа. Калташките номера ги правят напиращите да влязат в чарта. Червен картон могат да ти покажат по всяко време. Усета колко и какво да поискаш е висш пилотаж.

Връщам се четири - пет години назад и си спомням хипер забавна история. Карам си колата и на светофара на улица “Каблешков” и булевард “България” до мен спира чисто нов джип. Прозореца се сваля и гледам позната физиономия ми се лензи. Мацето беше звезда тогава. Ходеше с известен любител на млади девойки. Година по-късно, виж какво нещо е съдбата, на същото кръстовище до мен спира средно амортизиран таралясник. И нали съм любопитко поглеждам вдясно. Щях да си прехапя езика от майпат. Същата руса баница. Едkа такава без настроение, няма блясък в окото. Ясно, изпаднала е от класацията. Все пак в този бранш конкуренцията е убийствена. Мъжкарите с пачка са жадни за “фрешчета” и продължителността на връзките е като яйце на асфалт.

Толкова по темата.