Ибре курорте! Наркотици, секс и алкохол...

Общество

19-06-2012, 11:47

Автор:

Стойчо Керев

Всичко от Автора

Черноморието се превърна отдавна в Содом и Гомор. Хотелиерите вият на умряло след всеки сезон от липси в стаите, изпотрошен инвентар, кражби на хавлии и какви ли не още дивотии. Да де, ама сезонът да върви. Другото ще го мислим догодина

Пияни украинки налитат на ченгета след коктейл от алкохол и наркотици. Друга откачалка награбила монитор на заведение и побягнала с него. Британец го пребили от бой, че закачал някаква с големи цици. Германско семейство си спретна секс оргия в хотелската стая, млади девойки на лов за кинти и дрога.

Обичайната картинка на летния сезон. Родната полиция е в шок и ужас от нашествието на чуждоземски туристи, готови да изшмъркат и гипсокартона от стените в заведенията.  

Приятел художник се майтапеше скоро, че ако искаме жълтите павета да са лъснати всяка сутрин е добре вечер да ги наръсват с кокаин. Страната ни ошашави консервативна Европа и като лятна секс дестинация. Министър Цветанов се видя в чудо да пренасочва полицаи по Черноморието, за да спасява туристическия имидж на страната. Оказва се обаче, не така мислят самите почиващи. Явно е адски модно да се направиш на щайга или да си махнеш главата. Да треснеш нещо набързо в кенефа или директно на пясъка. Без значение какво ще си лепнеш. Междудругото скоро не е излизало проучване за разпространението на СПИН и венерически заболявания. Както знаем в тая малка държава всички сме си баджанаци и роднини. Обратно към дрогата.

Доклад на ESPAD за употребата на наркотични вещества доказва, че у нас ръста на "юзъри" е по-висок от другите евространи. И вместо да намалява, както е там, расте прогресивно. Малко числа за лично ползване.

По употребата на наркотици България се намира над средните места в Европа. 26% от 16-годишните са опитвали някакъв наркотик през живота си. 6000 от младежите в тази възраст обаче употребяват наркотици, различни от марихуана. 7% или 4500 от подрастващите употребяват редовно амфетамини. Делът на учениците с опит в употребата на незаконни наркотични вещества в България е приблизително еднакъв и при момичетата, и при момчетата, но все пак с малък превес при момчетата - 27% при тях, 24% при момичетата в употребата на амфетамините. Най-стръмното покачване в данните за България е между 2003-а и 2007 година". Според експерти, данните са силно занижени.

Прибавете към този потресаващ факт пиячката в целия й блясък. Черноморието се превърна отдавна в Содом и Гомор. Хотелиерите вият на умряло след всеки сезон от липси в стаите, изпотрошен инвентар, кражби на хавлии и какви ли не още дивотии. Да де, ама сезонът да върви. Другото ще го мислим догодина. И така славата на България като нарко-алко-секс дестинация задмина отдавна Ибиса. Ха ха ха, сетих се за един стар мутренски виц. Ще го тунинговам след малко. Сега към цялата вакханалия малко сол и пипер от чутовните морски партитата. Е, тук е големият купон, топ хит. Вода, алкохол, химия – цялата Менделеева таблица и секс. Ибреее курорте!

Двама играчи си говорят.
- Т’ва лято отивам на Ибиса.
- Иби са ти, аз съм на Сънито, отговаря по-разтропаният играч.