Българка пя на микрофона на Мадона

Арт и Стил

02-07-2012, 14:51

Автор:

Елза Парини

Всичко от Автора

Светската ни хроникьорка Елза Парини отново разкрива любопитни факти около кралицата на попа Мадона

Варненката Анна Янкова успя да попее "Like a prayer" по време на концерта на кралицата в Берлин на 30-ти юни.

Анна и компанията са едни от основателите на фен клуба на Мадона в страната, както и на фен групата МММ, посветена на Мадона, Марая и Майкъл.

Агитката пътува всяка година и обикаля множество концерти на любимите си звезди, като любимката им е Мадона. Феновете си имат традиции в посещението на музикални събития.
Те се настаняват винаги първи пред входовете на залите и стадионите и по закон преспиват там, което им гарантира, че ще влязат първи и ще заемат  най-хубавите места.

Българските фенове са много добре познати на Мадона и екипа ѝ.
След края на предишното турне „Конфешънс”, мениджърът на Мадона - Гай Озери, издаде едноименна книга албум със снимки от концертите. Единствената снимка на фенове, публикувана в книгата, е именно тази на нашата агитка от концерта в Дюселдорф.

Анна Янкова и компания отново успяха да се доближат до любимата си певица и на концерта ѝ в Берлин, част от новото турне MDNA. По сценарий на песента "Like a prayer", господарката на сцената дава шанс на най-напористите си фенове да попеят на микрофона ѝ.
Нашите хора предвидливо са се настанили точно в зоната, където по традиция кралицата се приближава към феновете, за да им даде поле за изява. Точно тогава пред микрофона се оказва Анна и нейната компания. Въпреки еуфорията, те не пропускат да запечатат тези сакрални за всеки фен мигове на запис.