Децата ни – ритуални убийци на животни?

Общество

08-08-2012, 10:50

Автор:

Мая Костадинова

Всичко от Автора

За да ги приемат, децата разказват подробно как са наранили животните и какво са изпитали докато го правят. Целта била с разказа и заснетия материал да вдъхнеш доверие, така че да бъде приет за пълноправен член на обществата, които практикуват магии и се занимават с малоумни окултни ритуали!

Над 20 опасни секти действат в момента в България. За това предупредиха от Центъра за проучване на новите религиозни движения.

Иначе безопасните били 130, казва Станислава Кьосева от Центъра. Що за безумие е това? Нима държавата няма механизъм за контрол над тези “учреждения”?
Дамата разказа за нечовешки извращения, които малки деца извършват с беззащитни животни. Бездомните кучета се пробождат с колове и се заливат с киселина. Кожите им залепват по улиците, вадят се очите им…Всичко това се снима от децата и се публикува в специални сайтове. Причината за извращенията е нещо като “изпитание” за това достоен ли си да се впишеш в дадена сектантска общност. Според Кьосева достъп до сайтовете имат само избрани личности. Освен снимки се качват и клипчета на насилствените извращения, за да ги приемат, децата разказват подробно как са наранили животните и какво са изпитали докато го правят. Целта била с разказа и заснетия материал да вдъхнеш доверие, така че да бъде приет за пълноправен член на обществата, които практикуват магии и се занимават с малоумни окултни ритуали! Що за безумие!!!

И това са нашите деца, и това се случва докато ние мислим, че те просто играят на улицата?
Подобни ритуали, безумия или извращения не са от вчера. Преди две години, например в приюта за изоставени животни в Горни Богров беше открито тримесечно кученце, от което беше останала само кожата и главата. Това събуди недоволството на любителите на животни и те шумно протестираха из форумите. В случая обаче страшното е, че тези зверства се правят от деца, които искат да бъдат приети в безсмислено брутални и жестоки общества.  След този случай и няколко от Студентския град беше променен Наказателния кодекс и сега, който убие животно трябва да лежи в затвора до 3 години и да плати до 10 000 лв. Глоба. Аз незнам от година и половина насам да има осъден. А Вие?

Промениха и безумния ритуал Тричане, след като от Евроорганизациите се разпалиха. И какво от това – сега не го наричат Тричане, а ритуално потапяне във вода!
Преди 4 дни софиянец от Надежда разстреля помияр на площадката пред блока си. Убийството станало пред децата, които играят наблизо. Той беше задържан. Признал е, че стрелял по кучето. А дали ще го осъдят и какво ще е присъдата? Защитниците веднага ще скочат и ще обобщят, че кучетата също избиват хора, а присъди за хора убили хора на пътя например, са дори условни!

Време ли е за назидание?
Дали забраните, протестите, хейтърите ще променят нещо?
Вероятно проблемът е на друго място. Вероятно жестоките сме самите ние, иначе как децата ни се превръщат в ритуални убийци на кучета, без дори да подозираме?
Може би е време да помислим къде грешим като общество и как стимулираме тази жестокост в децата?