Майката на Станка Златева атракция в Лондон

Арт и Стил

08-08-2012, 10:34

Автор:

Георги Тошев

Всичко от Автора

Тя се снима с принц Уилям и съпругата му Кейт на партито на P&G за кампанията „Благодаря ти, мамо”

Майката на шампионката ни по борба Станка Златева се превърна в истинска атракция по време на Олимпийските игри в Лондон.

Веселина Йорданова е сред майките на олимпийците, поканени от P&G в кампанията „Благодаря ти, мамо” в британската столица.
„Това е първото ми летене със самолет”, споделя Йорданова. Тя е щастлива, че за първи път в живота си ще наблюдава дъщеря си Станка по време на световно състезание.
„Вълнувам се, разбира се! Толкова много очаквания са отправени към Станка на 9 август. Вярвам в успеха й. Тя е боец, а треньорът й Симеон Щерев е като баща за нея, след като съпругът ми почина!”.

VIP
Веселина Йорданова е настанена в луксозен хотел на р. Темза в сърцето на Лондон. Компания й прави съпругата на Симеон Щерев – Мария.
През вчерашният ден Веселина посети Националната портретна галерия в Лондон, както и специален салон за красота, където майките на състезателите бяха подложени на серия от разкрасителни процедури.
Кулминацията на вечерта бе Балканската среща в Къщата на майките, която P&G е създала в близост до Лондон бридж.
В кампанията „Благодаря ти, мамо” се включват майки на състезатели от цял свят.
„Прекрасно е, че някои се е сетил за нас, майките, които сме дали живот на тези спортисти. Това е възможност да се запознаем с майките на другите спортисти, дори с конкурентите на Станка.  Щастлива съм, че съм гост на олимпиадата. Това е истинско събитие в моя живот, защото аз съм обикновен човек. Животът ми минава на село, сред пилетата и колегите. Знам, че сега всички очакват Станка да стане шампион. Не искам да говоря преди състезанието на 9-ти август. Вярвам в успеха й!”.

Познай кой ще дойде…

Вчера вечерта в Къщата на майките на P&G неочаквано в разгара на партито се появиха… принц Уилям и съпругата му Кейт.
Суматоха от камери и фотоапарати съпътстваше звездната двойка.
Веселина Йорданова официално бе представена на престолонаследника и съпругата му. Тя се ръкува с тях и благодари за домакинството на Лондон за Олимпийските игри през тази година.
Час по-късно из кулоарите на партито се разнесе слуха, че всъщност това не са оригиналните Кейт и Уилям, а актьори-двойници на знатната двойка.
Дали британците прибягват до триковете от българския филм „Мисия Лондон”, в който се показа как лесно се пазарува актриса-двойник на британската кралица, предстои да се разбере скоро.