Георги Братоев: Можем повече!

Общество

13-08-2012, 11:52

Автор:

Георги Тошев

Всичко от Автора

Другите отбори притежават неща, които ние засега нямаме

Какво е настроението след загубата?

- Настроението е като след една загуба. Не е приповдигнато. Някои сме малко унили. Всъщност всички сме унили, но не може да върнеш времето назад.

Можеше ли повече да се постигне на тази Олимпиада?

- Винаги може повече! Когато не вземеш първото място винаги е можело повече. Но това е обективното класиране и това е нормалното място, на което се намираме ние. Другите отбори притежават неща, които ние засега нямаме.

Всички са категорични, че това е голям успех за нашия волейбол, как го определяш ти?

- Аз още лично не мога да го осъзная. На мен лично не ми се струва , че ние направихме нещо  кой знае какво засега.  Вижда ми се като едно нормално състезание, което протече за нас според логиката си . Можеше и по-добре да се представим. Четвърто място с оглед на нещата, които се случваха с отбора през годината, мисля че не е крайно лошо.

А сега накъде за теб и момчетата?

- Надявам се на добра почивка. Сред близките и любимите ми хора. След това започва клубният сезон. Всеки от момчетата ще поеме своя път в отборите, в които ще играе през следващия сезон. За мен лично това засега е отбора на „Левски”. Ако не се намери някой друг отбор, който иска да ме привлече през новия сезон, ще остана в България и ще играя за „Левски”.