Топ 5 на родни ВИП-ове с порно скандали

Булевард

02-10-2012, 13:18

Автор:

Елза Парини

Всичко от Автора

Знаменитостите с реални порно клипове в мрежата

Пет са родните знаменитости с реални порно клипове, разпространени в мрежата.

Мина доста време след скандалите, нека да проверим кой успя да спечели дивиденти от компроматите и кой се покри?

Моделът Галя Литова, певицата Галена, адреналинката Яна, рапърът Криско, и журналистката Сесил оглавяват класацията ТОП 5 на най-откровените домашни порно клипове на български знаменитости.

Тяхното участие е доказано, филмите им са автентични, всички са заснети с тяхно съгласие, но за разпространението им нещата не стоят така.

Галя Литова: Позабравената вече манекенка бе една от първите звезди във ВИП сезон на Биг Брадър. Бившата изгора на Дичо от D2 се изпокара с продуцентите на риалитито и малко след това лъсна в брутален порно клип, където двама надарени мъжаги я въртят като гергьовско агне на шиш.

За съжаление Галя не се възползва от славата натрупана покрай ТВ шоуто и последвалия секс скандал, и вече за нея не се чува абсолютно нищо, освен че наскоро името и бе замесено в пореден видео скандал. В жълтата преса плъзнаха твърдения за аморално филмче между нея и футболиста Ники Михайлов.

Галена: Може би най-атрактивното, но не чак толкова горещо като това на адашката Литова, порното на Галена е най-популярното. То е с участието на манекен на име Дани, за когото се твърди, че сам е пуснал секс материала в мрежата. По времето, когато видеото зарадва родните еротомани, Галена бе точно в началото на кариерата си. Последвалата депресия обаче не й попречи да се мобилизира и да яхне гребена на вълната, за да стане една от най-големите родни любимки на чалга небосклона.

Яна: Макар и доста дълга, с добро качество и много обстойна, домашната секс касета на адреналинката е скучна и мудна, и ако не беше с нейно участие едва ли щеше да натрупа толкова коментари във форумите.

Познавачи на интимния живот на звездите твърдят, че в третото място няма достатъчно „адреналин”, защото първите две филмчета са заснети след употребата на обилно количество алкохол и наркотици.

Касетата е с участието на отмъстителния съпруг на Яна - Иво, който освен главен актьор, оператор и режисьор се оказа и разпространител. Всичко е заради раздялата им и спора за попечителство над детето им. За огромно съжаление тези проблеми сринаха Яна, тя се затвори и вече нищо не се чува за нея.

Криско: Колкото и да се опитват телевизиите да пренебрегнат факта, че в миналото, а може би и сега, младият рапър е правил много глупости, неговото GSM видео остава незабравимо.

За разлика от първите три места в класацията, Кристиан Талев (както е истинското му име) сам пуска кратко еротично изпълнение, в което той снима девойка даряваща го с френски ласки и накрая обръща камерата към лицето си най-тенденциозно.

Като музикален фон звучи нова негова песен, а за финал колаж с лицето, името му и това на песента. Очевидно идеята е да се популяризира творчеството на младежа, който тогава едва е навършил пълнолетие.

Видеото така и не даде очаквания резултат и на Криско му се наложи здраво да поработи докато успее да извади на пазара хитове, и то не без чужда помощ.

Изявите му на порно актьор обаче не попречиха на националната обществена телевизия БНТ да го ангажира за водещ на миналогодишната детска Евровизия, както и за други детски музикални програми.

Сесил: Звездата на Светлана Терзиева изгря в зората на демокрацията като водеща в провокативното еротично предаване „Нощен магазин”, разпространявано по кабеларките.

Нарочената за секс символ дама на средна възраст надълго и широко разпитваше гостите си за техния сексуален живот и споделяше куп интимни подробности от своя личен опит.

Години след като еротичната й слава бе забравена, Сесил лъсна в аматьорско секс изпълнение със слабичък и полово немощен младеж. Филмчето повече прилича на урок отколкото на сексуална сцена, но така или иначе Терзиева се опитва да играе ролята на прелъстителка, решена да задоволи разгонения си партньор.

Според версията на Сесил, видеото е пуснато  от бивше гадже неспособно да преглътне раздялата. Според злите езици, тя сама е разпространила кадрите, за да си възвърне вниманието на медиите. Дали начинанието й е увенчано с успех съдете сами.

Това е класацията на най-бруталните домашни порно филми на известни българи, има обаче и други замесени в подобни скандални кадри.

Фолк певицата Камелия показа повече отколкото в мъжките списания, в които се е снимала, с нарочна аматьорска снимка, където тя е чисто гола и разкрачена срещу камерата. Името й се завъртя и покрай домашната касета на нейният фитнес инструктор и модел в много музикални клипове Лазар Ангелов. Той сам разпространил креватните си изпълнения на младини, но славата му на жребец още се носи.

Сашка Васева и Десислава пуснаха уж откраднати снимки на гърдите си, Васева дори потресе феновете си с измислен клип в кола, където на задната седалка мачка мощно, но увиснало виме.

Другите търсачки на слава с нарочно заснети, но скучни и не толкова оригинални еротични клипчета са Андреа, Златка Райкова и Николета. Трите се опитаха да „взривят” публичното пространство с видео, в което уж правят секс по между си.

Периодично с цел вдигане на тиражите, жълтите издания спрягат актуални имена в истории с домашни филми за възрастни, но кадрите така и не виждат бял свят.

Златка Райкова и Куката, Ванко1 и Венета Райкова, Алисия и Ники Михайлов и др. бяха замесени в недостоверни порно интриги.

Друга злобна тенденция в борбата за тираж и рейтинг е да се изравят аматьорски клипове с участници приличащи на външен вид на известни българи. На момента им  се приписват на популярни имена и интригата е готова за печат.

Елеонора Палавейска от Биг Брадър фемили, Софи Маринова, Гара Дембеле, Мис България Славена Вътова и боксьорът Сергей Рожнов, Здравко и Христина от Биг Брадър са уличавани в домашно творчество, но участието им е спорно поради минималната прилика и тоталното отричане от страна на замесените.

Няколко фолк фурии пък гордо се похвалиха, че обичат да се забавляват пред камерата с половинките си. Емануела, Преслава, Мария, Валери и Николета са тези, които си признаха, че без капка свян са снимали домашни порно филмчета по едно или друго време, но са ги изтрили, за да не попаднат в неподходящи ръце.

Политиците също не са застраховани. Все още не е отшумял скандала с кандидатката за кмет на Варна от Зелената партия арх. Калина Павлова.

Малко преди местните избори тя стана популярна като „Варненската Чичолина”. Заради кадри, на които дарява френска любов на друг варненец, различен от съпруга й.

Някой известни българи дори са си изкарвали хляба с порно в миналото преди да станат общо познати.

Най-популярният бивш порно модел е актьорът Фахрадин Фахрадинов. На младини, докато живеел и учел във Варна, Фери размятал члена си пред уеб камерите на богати чужденци в порно сайт за еротичен чат. Съпругата му Владимира, с която вече са разделени, също не бе пощадена и в пространството плъзнаха кадри с участието й във филмче с горещо съдържание.

Родните футболисти странят от видео камерите, но пък често лъсват голи на снимки. Такива са случаите със скандалния Орлин Орлинов, Христо Йовов, Шалозе Удоджи и Момчил Цветанов.

И както е казал народа „Всяко чудо за три дни”, но пък ние тръпнем в очакване на следващото ВИП порно.