Време е Свети Георги Победоносец да убие змея на СССР

Същият този змей, натъпкан с газ и бълващ огън и жупел по всеки, който реши, че може да решава нещо без да го пита и без да се съобразява с него. Змеят, който влиза в къщата ти без покана, пребива, изнасилва, краде, и после пише на стената с кръвта ти: СССР - оплот мира во всем мире! Toва написа Теодор Михайлов в профила си във Фейсбук.

Неговия статус можете да видите тук:

Онзи змей, който е в сърцата, душите и пълните с рубли джобове на управляващи, уонаби управляващи, пропагандаторите и обикновените лакеи, които чакат бакшиш от богатата руска трапеза, които после да изхарчат по скъпи западни курорти и после да ни разказват, че руските туристи харчели най-много и изобщо без руският турист няма туризъм. И от нас се очаква да цъкаме с език и да погледнем с надежда през прозореца дали не идва тоя змей и у нас, че да ни стопли с огнения си език, да ни погали с острите си нокти и да ни включи телевизора с официалните новини от Кремъл.
Така че избор има, не е като да няма. Убиваме алкохолизирания змей или ставаме негови мажоретки до живот. Убием ли го в душите и сърцата си, той сам ще си замине, самотен и с наведена глава.
Честит празник на всички Победоносци! А мажоретките ще си останат анонимни и винаги някой друг ще им спуска хореографията и после ще им пише историята. Което си е жалка история с вкус на повърнато от препиване с квас върху килим от рубли.
Толкова от мен, наздраве и честит празник!