"19 минути": Червените депутати се напиха без Нинова след падането на кабинета

Политика

23-06-2022, 22:28

Автор:

bulgariautre.bg

Всичко от Автора

"Червените депутати се събраха, за да се напият от мъка за падането на най-кратковременния редовен кабинет в българската история през последните 78 години. Тамада, както се полага, беше шефът на парламентарната група на БСП Георги Свиленски. Всички видни представители на левицата бяха там. Единствената отсъстваща беше председателката Корнелия Нинова. Дали вече е отцепена?", пише "19 минути".

"Тя трудно е приела нежеланото от нея развитие, даже не можа да формулира пред камерите каквато и да било позиция, след като дни наред караше свитата си да говори пред медиите, че кабинетът няма да падне и става въпрос за спекулации.

Не е тайна, че през последните 2 месеца именно Нинова, най-често в тандем с другото вице – Асен Василев колеше и бесеше в правителството, особено по въпросите за разпределяне на порциите. Дела и документи тепърва започват да излизат – първо в търговията с оръжие, после в земеделието, резерва и на други места. Скоро червен депутат отива и на разпит в прокуратурата. Ще пишем кой.", допълват от информационното издание.Снимка на Деня

Красотата на парк "Кайлъка"