Пораженията, нанесени от Радостин Василев върху българския спорт, са огромни

Политика

12-08-2022, 09:42

Автор:

bulgariautre.bg

Всичко от Автора

От фейсбук профила на Красен Кралев

Пораженията, нанесени от гражданина Радостин Василев върху българския спорт, са огромни. Постепенно обаче нормалността започва да се завръща и на неговите безобразия започва да се слага край.

С три определения на ВАС се връща отнетия от Гела лиценз на Автомобилна федерация на България (АФБ) с председател Камен Михайлов. Със заповед от 18 май тази година бившият министър се намеси грубо в автомобилния спорт и отне лиценза. Почти два месеца по-късно такъв получи Българска федерация по автомобилен спорт (БФАС) с председател Румен Дунев.

Радостин Василев провали целия календар, като най-тежък е фактът, че автомобилната федерация не можа да проведе международните си състезания.

Пълно разкриване на далаверите и издевателствата над българския спорт на Гела и шайката му некадърници ще стане факт, когато се отстранят всички членове на бордове на дружества, подчинени на ММС.

Дълбоко вярвам, че министърът на младежта и спорта Весела Лечева ще бъде на висота като управленец и няма да допусне шайката на Гела да се измъкне от заслужено възмездие в името на българския спорт.

Спас Русев и БТВ може да го прикриват заради получените пари от ТОТО-то, но няма как безкрайно да обслужват Гела, защото “силата е в истината”…..

Месец ноември ще дойде бързо и новото редовно правителство ще върне нормалността и спокойствието в държавата. Тогава всичко ще си дойде по местата!