Веднъж предател - завинаги предател

Политика

17-08-2022, 15:08

Автор:

bulgariautre.bg

Всичко от Автора

От Фейсбук профила на Соня Колтуклиева

Радостин Василев по БТВ: Надявам се повече никога да не се появяват такива политически субекти като “Има такъв народ”, които торпилират държавата повече от една година.

Браво, бе, душа-камбана, даже не се усети как се самоизобличи!

До 8 юни ти беше депутат в три парламента и спортен министър на “Има такъв народ”. Доказваше, че Кирил Петков е извършил престъпление с попълването на декларация с невярно съдържание. Громеше критиците на своя вожд с култовото изречение: “Слави е прекалено голям за малките кресльовци”.

Даде старт на кампанията на Антоанета Стефанова, номинирана за премиер от ИТН, което един спортен министър никога не бива да прави - не е законно и морално да заема страна в спора коя федерация е най-легитимна в шахмата. Споделяше гордо, че си бил между малцината, поканени на рождения ден на Тошко Йорданов. Всяка твоя страстна тирада във Фейсбук завършваше със слогана на ИТН. Виктория Василева първо ви направи тримата депутати от Плевен, после всичко ти се подреди: ти- министър на спорта, приятелят ти от детството Александър Тодоров - изпълнителен директор на Българския спортен тотализатор, приятелят ти от детството Венцислав Петков - изпълнителен директор на Национална спортна база - той пък назначава на работа мъжа на Виктория Василева.

Всичко това дължиш на Слави и “Има такъв народ”! Без Слави щеше да си останеш дребен адвокат със скромна кантора в Студентския град.

Ако сега твърдиш, че ИТН от една година торпилира държавата, значи ти си между първите и най-яростни торпилиращи.

Ти какво искаш?! Да продължиш да торпилираш. Този път - от друга подводница с торпеда. На Киро и Лена. О, твое право е да го изискваш от тях. Ти си си платил за избираемо място в листите на “Продължаваме промяната”. Верно, с държавни пари - 117 350 лева от “Сердика спортни имоти” за кантората на Лена и майката на Никола Минчев. Истинските адвокати, които познават закона, отлично знаят, че това се нарича: търговия с влияние - преследва се и се наказва от закона.

Веднъж предател - завинаги предател. Затова не смееш да се появиш по улиците в Плевен - бързо скачаш от джипа на баща си и се криеш в ресторанта на площада. Заговорничиш… това умееш най-добре, ако изобщо нещо умееш.

През ноември миналата година въртеше на площада в Плевен “колелото на късмета”. С ИТН късметът ти се усмихна. Но ти брутално го нарита. Вече е крайно време да си платиш цената. Приземната кантора в Студентския град те чака…Снимка на Деня

Щрихи от Плевен