Ваня Щерева: Познавам Юли и му вярвам, разказвал ми е за този конфликт

Булевард

17-03-2023, 11:14

Автор:

bulgariautre.bg

Всичко от Автора

От Фейсбук профила на Ваня Щерева

Посинени снимки от неясен период, бомбардиране с лабилни статуси, подхвърляне на жокери за "виновника", търсене на внимание, липса на логика в твърденията, липса на съвпадения в твърденията...

Един път е ударена пред цял екип от 30 души, които не са реагирали (как не се намери поне един с топки от тоя екип да скочи), няколко дни след това се оказа ритната в лицето "с мъжка обувка" пред нула свидетели. Веднага след което е продължила да снима сцени за сериала, вместо да лежи поне седмица в болница след тая "мъжка обувка."

Показанията на "жертвата" месеци наред формираха обществено мнение и цапаха името на голям наш актьор и мой близък приятел. Като човек на логиката, си мисля: Ако си убеден в истината си, няма да сменяш версиите си, няма да криеш името на "извършителя"от страх после да не бъдеш съден за клевета, и все един свидетел ще се намери да те подкрепи. Вместо това всички свидели са потвърдили обратната версия - удар не е имало.

Извън логиката - познавам Юли от... цял живот и му вярвам. Не само защото ми е приятел, а защото ми е разказвал за този конфликт още когато се случи. И неговата версия тогава, когато не е подозирал, че след 5 години една егоцентрична жена ще му скочи на главата с публичен скандал, е същата като сега. Същата като на свидетелите. Дълго става, но мълчанието за нас, всички негови приятели през последните месеци, не беше лесно. Мълчанието за Юли беше тройно по-трудно - мъчително, изтощително, депресиращо.

Трябва много да внимаваме, когато си съставяме мнение от истерични статуси, да не забравяме, че не само жените могат да се окажат жертви на насилие, и че психическото насилие е равно на физическото. Понякога може да бъде и по-страшно.

От вчера думите на Юлиан по случая са в медиите.

Ето част от тях:

"Психическият тормоз Е насилие.

Набеждаването на невинен човек Е насилие.

Лъжливите новини СА насилие.

Злонамереното уронване на авторитета (на когото и да било) Е насилие.

Клеветата Е насилие.

Внушенията без споменаване на име СА насилие."