Потрошена шофьорка към таксиджия: Защо си гледаше колата, а не ми помогна?

Крими

26-02-2024, 14:55

Снимка:

Росица Желязкова, Николай Димитров

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Ударът е станал до Аксаково, на пътя за Добрич, посочват очевидци.

Пострадалата при тежък удар варненка изрази благодарности към своите съграждани, помогнали й при инцидента. Тя изпрати послание и на водачът, който я е блъснал.
Ударът е станал до Аксаково, на пътя за Добрич, посочват очевидци.
 
"Пиша с надеждата, че огромната ми благодарност ще стигне до всички хора, които вчера ми помогнаха в Аксаково. Мили хора толкова много Ви благодаря. Бъдете здрави и добрината да Ви се връща стократно. Мило момче, което ме блъсна желая ти здраве. Единствено не разбрах, защо ме остави в колата без да ми помогнеш, а за теб беше по- важно какви са твоите поражения по автомобила ти. Не ме попита дали съм добре, никаква човечност. Понатрошиме, но ще мине. Жива съм!", пише Антонина Василева.
 
Варненци посъветваха жената да не бъде толкова снизходителна към водачът на таксиметровия автомобил предвид случилото се.
 
"Не зная доколко трябва да сме толерантни и прощаващи на таксиджиите, толкова агресивни и неадекватни са голяма част от тях.Безотговорността им и нашата липса на изискване за сигурност и професионализъм не е добра тенденция. Успех в оздравяването , госпожо.", пише Катя М.
"Не проявявайте благородството да оставите без последствия виновника, от опит знам, че не е възпитателно!! В подобна ситуация бях есента и по трудния начин разбрах, че да съм възпитана е в мой ущърб!", добавя Павлина К.
 
Повечето потребители пожелаха бързо възстановяване на жената.