Варненец с ауди шашна софиянци

Крими

21-04-2024, 19:14

Снимка:

Фейсбук

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Варненец с ауди шашна софиянци.

Снимка в центъра на София на лек автомобил „Ауди“ с варненска регистрация изплаши жителите на столицата.  

Причината е надпис на задно стъкло, на който пише: "Луд съм, бате. Луд съм“. Фотосът предизвика буря от коментари в социалната мрежа Facebook.

Фотото е споделено от адвокат Елица Буенова, която призова на този шофьор да бъде отнета книжката.  "Ето този само като му видиш надписа и трябва да му вземат книжката. А с шофирането си се старае да демонстрира какво е написал", написа юристката.

Снимката заснета в София предизвика възмущение и остри реакции сред потребителите на социалната мрежа. Адвокат Буенова уточни в коментарите под публикацията си, че тя е станала свидетел на това как шофьорът е нарушил правилника за движение.

Потребители на Facebook се пошегуваха, че шофьорът предупреждава останалите участници в движението за психичното си здраве. "Как пък един полицай не го е видял? Този минава ли ГТП? И там ли не го видяха? Като е луд, какво търси зад волана?", написа Маша Й. "Не си луд, бате… селяндур си!", коментира Геогри Б. "Като си луд върви пеша, не карай Ауди! Главанак!", написа Лилиа Д.