Банкок – Градът на "голите Ангели" (СНИМКИ)

Булевард

08-02-2013, 11:30

Снимка:

Елза Парини

Автор:

Елза Парини

Всичко от Автора

Масажистка или проститутка – зависи от клиента

Надявам се, усещате играта на думи. Столицата на Кралство Тайланд, Банкок е известен като "Град на Ангелите", но когато дойдеш в този огромен космополитен мегаполис осъзнаваш, че повечето ангели тук са... голи.

Българите свързваме тайландския масаж с плътските удоволствия и "хепи енда", но всъщност истинският тай масаж няма нищо общо със секса. В реномираните спа центрове тук ще получите само и единствено прекрасен, животворен масаж.

В салоните, по улицата, със струпани на входа полуголи момичета, от където ви дърпат за ръката, за да влезете вътре, можете да получите каквото пожелаете срещу определена цена.

Срещам Сара на улицата. Докато минавам покрай поредния салон за „масажи”, а тя се опитва да ме вкара вътре с характерното приканващо подвикване: Масаааж, масаааж...

Съгласявам се при условие, че ще ми разкаже своята история.

Тя е на 26 години, но изглежда на не повече от 18. Макар, че на мен ми прави обикновен масаж, който струва около 40 лева наши пари съм сигурна, че тя е повече от обикновена масажистка.
Сара е една от хилядите проституиращи момичета из масажните салони на Банкок. Според красотата и външния им вид те работят в различни по класа места.


Сара кога загуби девствеността си?

Ами малко късно, бях на 14.
С кого го направи?
С един германец, познат на майка ми. Той отдавна ме искаше, но все нямаше достатъчно пари.
За колко пари майка ти продаде невинността ти в тази ранна детска възраст?
Мисля, че за много, около 40000 бата (1000 евро).
А как се озова тук?
Лесно, в Банкок ако изглеждаш добре това е най-лесната работа. Сестра ми работеше тук и когато станах на 18 ме взе, преди това вече ме беше обучила.
В какво се състоеше обучението ти?
Тя ме научи как да говоря на клиентите, как да ги задоволявам, показа ми разни хитрости и трикове. Обясни ми как да се оправям с по-агресивни клиенти или как да угаждам на по-капризните.
Само на теория ли или ти показа какво да правиш и на практика?
Отначало на приказки, после ме водеше с нея при нейни приятели.
И правехте секс за пари заедно?
Понякога за пари, понякога за удоволствие...
Я кажи някоя хитрост?
Ееее, ти пък (смее се) това са тайни на занаята...
Хайде, обеща да ми разкажеш всичко.
Например научи ме, че дупетата на мъжете са най-чувствителното им място.
Е, да, това е ясно и известно, друго?
Научи ме как да свивам мускулите на вагината си, да правя нещо като контракции, това ги подлудява, ако реша да свърши един мъж веднага, прилагам му това упражнение.
Други трикове?
Знам как да скимтя и пъшкам без да изглежда изкуствено и преправено. Научи ме как да им давам по малко, за да искат все повече, а аз да искам пари за всичко, което си пожелае, например да ме целува, да ме хапе и т.н., за всичко.
Добре, ясно, все тънкости на занаята, разкажи ми какво правехте със сестра ти когато те водеше при клиентите си?
Отивахме при тях в хотелите им, понякога беше един мъж, понякога двама, случвало се е и трима. Когато знаеха, че сме сестри това много ги възбуждаше. Тогава кака ме учеше как се прави френска любов, къде са чувствителните места на мъжете, как да ги накарам да свършват по-бързо, защото в нашата работа времето е важно, няма смисъл да се бавим, макар че тук в масажния салон си плащат на час, но навън не. Ако свършат си тръгвам, освен ако не е платено за цяла нощ.
Колко струва тук масажа с хепи енд?
Тук два часа са 3 хиляди бата (100 долара), но наистина се грижим за клиента, къпем го във вана с ароматни соли, правим му хубав масаж с ароматни масла и получава секс за финал. Понякога само фелацио, толкова се възбуждат, че не им остава сила за повече...
От тези пари колко остават за теб?
1000 бата (33 долара).
На ден по колко клиенти имаш?
Различно, но обикновено около 4-5, стигала съм до 10, и ако вечерта излизам някъде, мога да изкарам още.
А колко им вземаш навън?
Ами различно, според човека, 1000-2000 бата.
А за цяла нощ?
5-6 хиляди бата.
Не се ли изморяваш?
Ооо, не. Тайландките много обичаме секса, тук мъжете не стигат, като цяло се раждат повече жени, а от малкото момчета дето се раждат половината стават гей и „катои” (транссексуални). За нашите мъже е нормално да имат жена, а и освен нея още няколко любовници, стига да имат пари да ги издържат. Многоженството е било забранено преди векове, но традицията си остава.
Какви мъже харесваш, спиш ли с тайландци, харесваш ли ги?
За работа харесвам възрастни и богати, а за любов млади, бели с брада и косми, ако са с руса коса като твоята още по-добре. Тайландците не са ми по вкуса, нямат косми и очакват да те хванат да ги гледаш, специално когато говорим за такова момиче като мен дето изкарва добри пари.
А с жени спиш ли?
Не съм обратна, но за пари съм го правила, правила съм го и със сестра ми пред мъже клиенти, правила съм го и със жени клиентки тук в салона. Веднъж се случи без да е планирано, жената просто влезе за масаж като теб, но явно много се възбуди и го направихме, естествено след това трябваше да доплаща. Правила съм го и със семейства, и мъжът иска да гледа как обслужвам жена му.
Не се ли чувстваш употребена, изхабена така?
Не, аз употребявам нуждите на клиентите и изкарвам пари, плюс това задоволявам и моите сексуални нужди.
О, нима и ти свършваш когато работиш? Искам да кажа получаваш ли удоволствие?
Ако ми хареса мъжът и е добър в секса, да, свършвам с удоволствие. Но, иначе само ако ми се плати допълнително. Но знаеш ли, всички момичета в Банкок, пък и на юг по островите, са готови да го направят на определена цена. По дискотеките е пълно с момичета готови на всичко за малко пари, други пък се надяват да си намерят гадже или още по-добре съпруг чужденец.
А ти не търсиш ли съпруг, няма ли да създадеш семейство?
О, ще намеря все някой богат глупчо. Има време, още избирам.
Е, след като можеш да печелиш и излизайки само по дискотеките, защо работиш в салон?
Тук имам сигурност, грижат се за мен, аз съм техния капитал, инвестиция, разбираш ли. Всяка седмица ни водят на лекар безплатно, пазят ни, тук нищо не може да ми се случи. А по дискотеките мога да попадна на всякакви извратени типове, и да ме намерят мъртва в някой евтин хотел. Има много изчезнали момичета, отвлечени, изнасилени... Но ходя по дискотеките, за да си намеря някое гадже или съпруг.
А всъщност всичко това легално ли е?
Масажните салони са легални да, е има някаква граница в закона, но не съм наясно. Знам, че шефката си плаща на полицията да я пазят. Тук всеки бизнес си плаща някъде. Повечето на ченгетата. Барове, дискотеки, пинг понг шоута, всички си кихат.
Има ли наркотици тук, предлагат ли ви, ти взимаш ли?
По принцип има ако някой клиент иска, ти искаш ли?
Не, не благодаря, просто питам... а колко струва грам кокаин?
Различно, зависи от къде сме „заредили”, какво качество е... нормално около 2000 бата (50 евро). Има наркотици, колкото искаш, но ние не взимаме, само ако ни платят отгоре, тогава можем да им правим компания. Когато ходя на дискотека взимам да, кокаин, хапченца, вечер след работа се успокоявам с трева.
Значи все пак ти е натоварено?
Е, изтощително е да влизаш в главата на всеки един и да се мъчиш да разбереш нуждите му, лудостите му, какво му се иска, а не си казва.
Ти си нещо като психоаналитик.
Психооо, какво?
Доктор за лудите.
А, да всякакви луди хора виждам, да.
А връщат ли се често клиенти тук, идват ли да те търсят?
Хааа, в Банкок е пълно с такива като мен, и всеки мъж като дойде тук гледа да преспи с колкото се може повече жени, ако някой си падне много по мен да, случва се, но рядко повтарят. Веднъж един мъж дойде с приятелката си, правихме тройка, на другия ден цъфна сам, искал да пробва на спокойствие, какви работи само ме кара да му правя...
Какви?
Всякакви первезности, каквото се сетиш...
И до кога мислиш да работиш това?
Не съм мислила, но ако си намеря мъж ще се оженя и ще се махна.
А дали ще можеш? Ще те пуснат ли?
Ако си намеря мъж тук, ще го накарат да плати, за да ме откупи, ако отида в друг салон, те ще се разберат помежду си с нашия, а ако искам да спра да работя няма проблем, само трябва да доведа ново момиче на мое място. Така направи сестра ми, доведе ме и след няколко месеца се махна.
За какво си мечтаеш?
Иска ми се да имам собствено жилище, нормална работа, семейство и деца. Но, мечтата ми е да не живея в Тайланд, може би някъде в Европа. Германия или Франция, не знам, някъде далеч от Банкок... Готова си, масажа свърши.
Благодаря ти Сара.
Сега щастлива ли си?
Да, благодаря...

Тайландците постоянно те питат щастлив ли си? Предполагам, че искат да кажат, добре ли си, всичко наред ли е?  Но, слабият им английски стига само толкова... Are you Happy?

Облякох се и напуснах шикозния салон. Оставих Сара в очакване на своя бъдещ съпруг и потънах в дебрите на Банкок – градът на Ангели...