Безумните изисквания на звездите зад кулисите

Булевард

15-03-2013, 10:51

Снимка:

ПР имидж

Автор:

Елза Парини

Всичко от Автора

Чували ли сте слухове за "странните” изисквания на знаменитостите?

Лудостта на великите е пословична и понякога безпочвена, особено що се отнася за претенциите и гевезелъците им.

Не искам и да си помислям какво преживяват асистентите и обслужващия ги персонал.

Да не забравяме колко пъти слугите на звездите се оплакват от обиди, нападения, побоища и дори сексуален тормоз.

Защо знаменитостите имат странни претенции за света около себе си и защо не искат да живеят като другите хора? Как защо, защото са богопомазани...

Това са те звездите и техните знатни претенции:

Лейди Гага: По време на турнето на Лейди Гага „Monster Ball” тя специално поискала манекен с пухкав розов пубис. Защо? Няма причина. Дали това се е случило в България? Едва ли, дори и тя е наясно, че всичко си има граници.

Елтън Джон: Елтън Джон е поискал отделна хотелска стая, по време на турне, само за да подслони колекцията си от очила. Да, очила, и то такива, които не се използват, за да виждате. Той също така се нуждае от точна температурата в стаята, която е 16 градуса. Представям си какви изисквания щеше да има сестра, пардон сър Елтън ако имаше домашен любимец със себе си...

Бритни Спиърс: По време на съдийството си в първият и единствен сезон на "American Idol" (ще разберете защо), тя поиска 34 рокли Herve Leger, 12 блокчета Сникърс, шест стека диетична кола, която да се зарежда всяка седмица, 10 торбички бонбони Доритос, 12 вази с цветове от магнолия, 10 парчета пиле и четири пинти (2,400 л) картофена салата. Добре дошли в цирка на всички! Хайде има място за още една каравана... И после защо не са я изтърпели в състезанието, тези претенции сигурно са само върха на айсберга, кой знае какви щуротии мога да минат още през болния мозък на Бритни.

Джъстин Бийбър: Бийбър изисква огромно количество чорапи и тениски по време на турне, както и потници в най-различни размери. Той също така се нуждае от самостоятелна баня с огледало в цял ръст, така че да може да се снима сам в него, естествено. Тази мания със снимките в банята направо ме подлудява.

Мадона: Странно изискване на Мадона е основно обновяване на стаите. Когато тя обикаля на турне, настоява да бъдат премахнати всички мебели от стаите и да се заменят с нейните, които тя превозва със себе си. Говори се, че певицата иска 20 международни телефонни линии в стаята, както и специални бели и розови рози, чиито дръжки да са скъсени на шест инча.

20 телефонни линии, тази жена не е ли чувала за мобилни комуникации?!

Кейти Пери: Пери се нуждае от цветар когато пътува, като исканията й включват зареждане в съблекалнята с бели и лилави хортензии, розови и бели рози и божур. Тя наистина не харесва сезонни бели цветя като орхидеи и карамфили. Абсолютно никакви карамфили, пише в изискванията си тя. А една кофа с магарешки тръни? А, те пък са сезонни.

Дженифър Лопес: Когато J. Lo резервира хотел, цялата стая трябва да бъде направена в бяло. Тя иска две дузини еквадорски рози, бяла кожена мека мебел, бели калъфи за столове и дори бяла храна, като риба. Сега осъзнавам защо пропадна първия концерт на Джени в София, сигурно Ивайла Бакалова не е успяла да уреди еквадорските рози навреме, или просто не може да понася по-големи претенции от себе си.

Кание Уест: На турнето си той изисква кърпи Версаче, които са нарязани на по-малки парчета, така че той да може да ги използва на сцената, което смятам за модно богохулство. Също така, не можете да носите нищо от полиестер в негово присъствие. Шофьорите и екипа му са задължени да носят единствено и само 100% памук, докато работят с него. Ако се опитате да му стиснете ръката, докато носите найлон, той учтиво ще откаже и няма да уважи поздрава ви.

Интересно как ли слага бакшиш на стриптизьорките в баровете?! А, да кара ги да свалят всякаква синтетика от себе си. Стигам до заключението, че Кание ще се разбира много добре с всички нудисти, те нямат грам полиестер по себе си.

Това разбира се са малка част от ненормалните изисквания на звездите, но ми стигат, за да ме заболи главата.