Емануела "удари" в земята Николета

Булевард

15-04-2013, 16:00

Снимка:

Елза Парини

Автор:

Елза Парини

Всичко от Автора

Още по Темата:

Сватбата на Емануела

Гибона заведе Емануела до олтара

Голяма телевизионна сватба за Емануела

Сватбата на поп фолк "къртицата" от мястото на събитието

Това е третият и в крайна сметка успешен опит на певицата за сватба. Булката беглец на родния поп фолк вече два пъти е отменяла сватбите с предишните си годеници.

Макар, че и този път събитието бе на косъм да се размине заради неувереността на бъдещия жених, то се състоя.

С помощта на продуцентите на "Къртицата" - Емануела и Никола стигнаха до заветното "Да".

В действителност, вярна на игривия си нрав певицата се пошегува с едно първоначално "Не".

Двамата официално са семейство още от първите дни на тази година, когато сключиха тайно граждански брак. Като истинска любителка на нестандартното Еми, както я наричат близките й, реши да направи така желаното сватбено тържество не къде да е, а в студиото на най-новото телевизионно риалити, излъчвано по ТВ7.

Екипът на шоуто сбъдна мечтата на Емануела да бъде истинска булка с пищна церемония и приказна бяла рокля.

Точно в 14.00 часа на 14 април, Емануела и Никола се венчаха, като по този начин засвидетелстваха своята безгранична любов един към друг. Певицата избра Иван и Андрей за свои кумове, Жени Калканджиева за кума, а ролята на шаферките бе отредена на всички жени в базата.

Емануела се появи в уреченият час, преобразена като истинска принцеса във великолепна бяла рокля, обсипана с камъни "Сваровски", дело на дизайнерката София Борисова. Една от най-големите звезди на родния шоубизнес прикова погледите на всички присъстващи, а съпругът й се отличи с бял костюм.

Присъстващите нямаше как да не направят аналогия с роклята на Николета Лозанова за сватбата й с Валери Божинов, тя бе дело на дизайнерите на Вивиън Уестуд и струваше около 10 хиляди паунда. Според някои, роклята на Емануела направена от София Борисова е по-хубава.

Не присъстваха никакви роднини на младото семейство. Специалните гости на церемонията бяха колегите на певицата Дамян Савов и неговата половинка Ваня, Джина Стоева, Ивена, Румина и Джордан, Катето Евро пък бе приготвила подсладена погача, която поднесе на младото семейство, а дизайнерката на булчинската рокля, София и моя милост бяхме поканени като едни от най-близките приятелки на булката.

До олтара Емануела бе заведена от футболната легенда Гибона. Тя сподели, че баща й много ще се гордее от този факт, защото е заклет левскар и боготвори бившето крило на "сините".

Ритуалът по бракосъчетанието бе извършен по всички канони на българската сватба.

Емануела успя да настъпи съпруга си след като ритна менчето, от което се изсипа първо бялата роза, (това предричало първата им рожба да е момче) а настъпването затвърди съмненията, че младият левент ще бъде мъж под чехъл.

Под мощните викове: "Горчиво" младоженците впиха устни в страстна и гореща целувка.

Всички заселници на базата аплодираха младото семейство, отсъстваха само 100 Кила и Радина, които се появиха малко по-късно. Рапърът пристигна от Русе, където бе на участие, а изгората на Деян Донков се беше скрила в спалното на базата. Поканени бяха и напусналите играта Михаил, Николета и Азис.

При ритуалното разчупване на погачата, Емануела отново даде да се разбере, че тя ще доминант в семейството, отчупвайки по-голямото парче питка.

Букетът на булката пък падна в ръцете на певицата Ивена, която си пожела в най-скоро време и тя да вдигне сватба. Жартиерът хвърлен към ергените, рикошира от ръката на Дамян Савов и плесна моя милост в лицето, представяте ли си колко неловко. При вторият опит най-пъргав се оказа участникът Тошко. Азис успя да открадне погачата от ръцете на шаферките, а кумът Андрей трябваше да се бръкне, за да откупи кокошката. Пий куме пий...

След всички традиционни елементи по бракосъчетанието диджеят Теди Джорджо направи тест за съвместимост на младото семейство с помощта на новоизлюпената тв водеща Николета Лозанова. Тя показа завидни познания по провеждането на ритуалните игри и ако реши може да създаде сватбена агенция, която с успех ще се конкурира с тази на бившата й приятелка Златка Райкова – русата Златка.

Последваха музикални поздрави от изпълнителите, присъстващи на церемонията, зад микрофона се изредиха Рут Колева, Азис, Джина Стоева, Ивена, Румина, Джордан и Дамян с Ваня.

Участниците в играта изпяха химна на "Къртицата", с което развеселиха всички гости.

Бурните народни хора и танци по неравния терен на базата измориха звездните крачета на част от певиците от Ара Мюзик и те захвърлиха високите токчета.

Изневиделица кумовете Иван и Андрей въведоха истински цигански оркестър, който нажежи градуса до ниво на кипене. Булката и младоженеца не спираха да танцуват и да се целуват, а базата бе обзета от истинска кючек мания.

Истински фурор предизвика "сървайвърката" Джина Стоева, която се хвърли с дрехите в студената вода на басейна в базата в компанията на Гибона.

Джордан, притеснен от кървясали си очи, не свали тъмните си очила цяла вечер и още с влизането попита за прасетата. Напомняме, че певеца наскоро нелепо загуби грухтящият си домашен любимец. Прасето на Джордан загина геройски след полет от 5-тият етаж не без съдействието на малките му племенници.

След сватбата младото семейство ще си поживеят заедно до четвъртък в базата. Вече вървят и залагания дали ще консумират брака си и кога ще бъде първият им семеен скандал. Горчиво!