Грабвайте, телата! - някой си изкряска

Общество

28-01-2014, 10:24

Автор:

Мариян Тончев

Всичко от Автора

Още по Темата:

Докладиада

„Винаги ще има утре!“. Популярният филм за още по-популярния агент на британската корона е ясна и отчетлива илюстрация на случващото се в милите ни 111 хиляди квадратни километра. Държавата е скована от студ, сняг и поледица, които отново ни изненадаха. От друга страна мозъците на политиците и властимащите потънаха в миризливи мухъл и плесен.

Вчера окупиралият „Дондуков 1“ слуга на Станишев и Местан с вид на Франкещайн даде да се разбере, че с кръв е взел тази власт и кръв ще я даде. Но бил готов да приеме делегации от протестиращи. Ами разбира се, така както приемаше наркопласьора и тартор на хероиновата мафия и февруарските протести – Бисер Петното.

По същия начин както онази с циреите от контрапротеста и беззъбия импровизиран режисьор от гражданските патрули дебатираха надълго и нашироко Изборния кодекс в компанията на изборната манипулаторка – Манолова.

Ама то краставите магарета лесно се надушват казва Народа. За съжаление често забравяме, че същият е суверен на властта по комунистическата ни Конституция, макар същата да бе символ за демократична екзекуция, в следствие депутатската проституция. Днес суверенът трябва да ги ритне и то не по задника, а по главата. Бърз нокаут по пример действията на легендарния Кличко от размирния Киев.

Кръвта народна е свидна и не трябва да се пролива. Но кликата на Станишев и Местан трябва да си ходят. А после и присъди, защото последният „напън веч е настал“.

Няма нужда да идва Столетов, можем да се оправим и сами!