Криско се изхвърли, иска уникален джип (ВИДЕО)

Возилото е на секс бомбата Анита Мейзер

Манията за величие яко е ударила родните знаменитости, свеж пример е родното рап "явление" от Габрово Криско. Нашумелият младеж с умопомрачителен диалект си харесал уникален автомобил.

Машината е собственост на българската секс бомба Анита Мейзер  живееща в американската мека на хазарта Лас Вегас. Привикналата към лукса и бляскавия живот на Вегас, Анита докара в родната Варна любимия си джип Lincoln Navigator преди няколко години. Сега смята да го подмени с нещо още по-атрактивно и е готова да се раздели с него, но на подобаваща цена.

Анита Мейзер с любимия Lincoln Navigator

Ако все още не се сещате, това е огромният черен звяр ползван от агентите на ФБР в почти всеки американски сериал. Понякога всяващото респект чудовище на четири колела се използва и от злодеите във филмите заснети отвъд океана.

Холи Бери в собственият си джип, приятелят й Оливие Мартинез я съпровожда с мотор Харли Дейвидсън

Огромният джип е любим и на много звезди: Дейвид Бекъм, Уил Смит, Холи Бери, Ева Лонгория, Куба Гудинг Джуниър, Ким Кардашиян и Кание Уест са само първите, за които се сещам, а има много други. Явно Криско е придобил снобското желание да добави името си в списъка на големите знаменитости притежаващи ултра модерното превозно средство.

Дейвид Бекъм шофира сам своя Lincoln Navigator

Ева Лонгория слиза от Lincoln Navigator

Навигатор-а на Анита е модел 2007-ма и е поръчково изпълнение напълнено с толкова много екстри за някои, от които плебея Криско даже не бил чувал. Отличителна е също и регистрационната табела от американския щат Невада – ANITA 1.

Пред Bulgariautre.bg собственичката, която между другото е българката с най-големия силиконов бюст, разказа: „През 2007-ма го платих 100 хиляди долара и го докарах с контейнер в България. Тук си идвам само през лятото за по два месеца и не го карам много, навъртяла съм само 18 хиляди мили (б.а. 29 хиляди км), почти чисто нов е.

Нафрашкала съм го със всички възможни екстри. Дистанционно запалване, подгряване на купето и отваряне на багажника, кожен салон, дърво, последно поколение мултимедия, хромирани лайстни и всякаква електроника, абе дамска кола, мисли вместо теб.

Има три реда седалки и огромен багажник, можеш да возиш цял отбор бамбини в него. Когато не съм тук седи затворен в гараж. За по-малко от 100 хиляди лева няма да го дам. Това е специална кола, в щатите повечето звезди имат по една такава, а за България си е направо уникат.” Изтъква преимуществата на лимузината Анита и добавя "Този автомобил не е за всеки, не може да го кара случаен човек".

Чудя се ако Криско бе намерил пари да купи джипката, дали щеше да отдели още десетина бона за да сложи името си на табелата?

Преди време секс бомбата Анита включи американската лимузина и в клипа към песента си с Теди Джорджо – No Bambino:

Но да се върнем на Криско и неговия мерак да купи луксозния всъдеход с размери на автобус. Габровеца научил, че Анита смята да се раздели с бижуто си от общи познати и веднага проявил интерес, той дори отишъл на оглед. Нисичкият хип-хопър бил във Варна покрай професионален ангажимент и се отбил до жилището на г-жа Мейзер за да види с очите си стоката. Парвенюто се влюбил в голямата американска машина от пръв поглед, очите му заблестели като на дете в лунапарк или като на рапър след като "пуши от ямайка", кога е виждал такова нещо. Криско много искал тази „играчка” подходяща на статута му на голяма знаменитост в България, но дали можел да си я позволи?

При предварителният оглед  „рап звездата” въобще не попитал за цената, само обещал да мине на другия ден с решението да я купи.

На другия ден Криско така и не се появил може би осъзнал, че такова съкровище не е по джоба му, макар и да е голямата хип-хоп звезда на България. Може и да е съобразил, че разхода по този тип превозни средства са именно с холивудски размери за хонорарите на български рапър.

Клиенти от помещаващия се в партера на жилището на Анита Мейзер фризьорски салон „Нуши” подочули разговор на Криско и компания, че рапърът  можел да „отдели” само 30 хиляди за новата придобивка. Явно габровският манталитет е проговорил в новобогаташа и това е причината да не се появи на уречената взгляда, а да продължи да джитка със старата си джипка.