Евгения Банева: ЕЙ, ЦЪРВУЛ, фарът ми струва колкото живота ти!

ПИК: Евгения Банева изригна просташки на пътя

Грозен скандал се разигра в центъра на София с участието на Евгения Банева.

Съпругата на олигарха Николай Банев се държал като отвратителна мутреса, налитайки с обиди срещу младо семейство, а горилите й едва не пребили мъжа.

Цялата тарапана станала заради леко одрасканата кола на Банева - луксозен „Майбах”, чукнат от раздрънкан „Опел“ на „простосмъртни“ столичани.

Случката се разиграла точно преди месец в центъра на София пред десетки очевидци, единият от които се осмели да разкаже пред „Уикенд“. Той е крайно възмутен от наглото поведение на Евгения Банева и каруцарските псувни, които избълвала срещу изплашеното младо семейство.

„Бях на кафе, когато видях как на отсрещния булевард „Опел Кадет“ удари леко луксозен „Майбах“. На секундата от него изскочиха две горили – шофьорът и този до него, а от прозореца на задната седалка се показа Евгения Банева с бясна физиономия“, разказва Владимир Гочев.

Единият от здравеняците хванал шофьора на „Опел“-а за гушата и започнал да му крещи. Момчето се опитвало да обясни, че има застраховка Гражданска отговорност, която ще поеме щетите. Тогава Евгения Банева се разкрещяла брутално:

„Какво ще оправят бе, цървул!?

Само фара на тази кола струва колкото апартамента ти и жалкия ти живот!”.

Мутрите на Банев пък продължавали да блъскат човека пред очите на съпругата му, която също излязла да се разправя.

Накрая Евгения и гардовете и отпрашили с мръсна газ, без дори да викнат КАТ, за да се оправят щетите.

Странно защо след като Банева е имала такива претенции за фара си, че да изпадне в истерия, не е извикала органите?!

Очевидци на инцидента са възмутени от вулгарното махленско поведение на Евгения Банева и недоумяват кой й дава право да се държи като шериф на града.

 

Източник: pik.bg