Орешарски вика: „Дръжте крадеца!“

Изумявам се колко медии тиражираха лъжите на лъжеца. Чак се чудя, защо и аз му правя реклама, но от опит знаем, че мълчанието ражда чудовища. Вярно е, че по тия географски ширини сме свикнали да си заравяме главите в пясъка, да се снишаваме докато отмине бурята. И верни на това комунистите си действат, както си знаят – повтарят една лъжа сто пъти, докато стане истина.
Не спират да грачат с протяжните си човки: „При Тройната коалиция сме цъфнали и вързали, после кинтите били налични, ама ГЕРБ не ги събира!“. Нали помните тъпичкия слоган от кампанията на БСП за парламентарния вот миналата година? После сформираха престъпното експертно управление на експерта Орешарски, върнало страната години назад в догонването на средноевропеското ниво на икономическо развитие и растеж.
Големите разбирачи в БСП и ДПС замразиха почти всички еврофондове, а чуждестранните инвеститори по стара традиция избягаха с триста. Но после претендираха, че били социално настроени управляващи с грижа за хората.
Как не ги е срам? И БСП и измамника Орешарски? Който лъжеше, че много пара имало, но Бойко (видиш ли) не искал да взима приходите. Ама не е луд този който яде зелника, а онзи дето му го дава. Не е виновен експремиерът, че се мъчи да манипулира, драмата е при глашатаите на измамните му графомански писания. Ще ми говори той за дефицити, дългове и стабилност. Да беше се оправил, когато му беше времето!
Но той се провали с гръм и трясък. И нека мълчи, нека наистина си зарови главата в пясъка. Защото ние нямаме намерение да го правим. Няма и защо!