Защо жените симулират оргазъм?

Как да реагира мъжът, ако забележи измамата?

Всички жени са се оказвали в ситуации, в които трябва да изиграят фалшив оргазъм. Ето защо това се случва и как най-добре да реагират мъжете, ако забележат тяхната жена активно да играе, че изпитва удоволствие.

Причините, които карат жените да имитират оргазъм са две.

Едната е желанието да дадат на своя партньор удоволствие и да създадат впечатлението за пълноценен акт и, следователно, да повдигнат самочувствието на своя партньор.

Освен това, много мъже предпочитат да задържат оргазма си, колкото е възможно повече с цел удължаване на половия акт в очакване на момента, в който жената ще изпита наслада.

Друга причина е отношението на жените към секса. Те просто искат обич и внимание, а не безумни множествени оргазми. Те обаче невинаги го признават и за това имитират кулминация, за да не разстроят партньора си и той да не задава  прекалено много въпроси.

За някои жени сексът е болезнено изживяване, и те предпочитат всичко да приключи по-бързо, затова прибягват до малкия креватен цирк.

Жените щадят мъжката психика, като внимават да не внесат съмнение в способността на партньора в уменията му да прави секс и да доставя удоволствие, затова жените предпочитат измамата.

В допълнение, съществуват редица косвени причини: лошо самочувствие, здравословни проблеми, висока чувствителност, умора и лошо настроение, нерядко психическа травма. Някои от жените не могат да се отпуснат по време на секс и предпочитат да се насладят на самозадоволяване, без мъж наоколо.

За жената която знае какво удоволствие е, не е трудно да симулира качествен оргазъм. Тя знае много добре как да се извива, да стене, да свива мускулите на влагалището си, и да извършва други конвулсивни действия.

Как да реагира мъжът, който успее да забележи измамата?

Поговорете спокойно за това. Опитайте се да разберете истинската причина за измамата. Не се обиждайте и не вдигайте скандал. Оставете партньорката си спокойно да обясни защо симулира оргазъм. Подходете с разбиране, помолете я да бъде искрена и да ви позволи / научи как да й дарявате истинско  удоволствие. Може би тя има някакви проблеми и се нуждае от вашата помощ и разбиране, не пресилвайте нещата.

Ако нищо сериозно не бъде установено, не се обвинявайте. Е, може би няма да е зле да отделите повече време за ласки и любовна игра, и едва когато се убедите, че жената е готова можете да проникнете в нея. Накарайте я да го желае, макар че и това не е гаранция.

Понякога жената просто прибягва до такива методи.