Тъпата атака срещу Стъки издава страх

Недялко Недялков, pik.bg

"Аргументирано, с факти и документи, разобличи лъжите на другаря Кутев, глашатая на хунтата.

"Гьобелс-ът на Радев", вече му казват някои.

Стъки е сред изявените опоненти на президента и срещу него започват репресии - и полицейски, и медийни. Опитват се да го оцапат, представят го като жалък "усвоител на грантове" от старото правителство. Далавераджия, който излиза на протести заради някакъв жалък "хонорарец" от Бойко. Все едно е престъпление да кандидатстваш по програми.

Все едно е престъпление да спечелиш по дадена програма смешните 220 000 лева в рамките на цели 5 години. Все едно тия пари са влезли в джоба на Стъки, а не ги е раздал целево по клубовете.

А другарят Кутев безсрамно лъже, че е "прибрал милиони"... При положение, че неговата дъщеря с фондацията си е "прибирала" по абсолютно същата програма!?

Наглеци, ей...

По тази типично сталинска схема режимът на прокремълския президент съсипва бизнеси, човешки съдби и репукации.

Станислав Недков е прославен български спортист, шеф на ММА-федерация, в която тренират хиляди деца и младежи. Имат десетки световни и европейски титли. Атаките срещу него са атаки срещу спорта. Пълна подкрепа за Стъки и неговите момчета и момичета от федерацията!

Атаката срещу тях издава страх и гузност и само върши работа на Станислав Недков - припознават го като основен противник на Радев и неговия режим. А това е идеален старт за политическа кариера."