29 лунен ден

29 лунен ден, Последна четвърт

Символ: Октопод, хидра
Тежък ден, в който на астрален план се провежда битка между доброто и злото. Това поражда състояние на вътрешна борба и дълбоки душевни трансформации. Необходимо е да изчистим съзнанието си от всичко, което ни гнети, да се въздържаме от подхранването и проявата на негативни чувства и емоции, да простим на себе си и тези които са ни огорчили и наранили. Отложете важните срещи и дела и съхранете спокойствието си, като избягвате каквито и да било провокации, конфликти и стресови ситуации. Ангажирайте се само с рутинни
действия, почистете дома, ограничите ненужните контакти и си осигурете
пълноценна почивка.

Хранене: Ден за пост и въздържание, подходящ за гладуване и освобождаване от всичко излишно, включително и от вредни хранителни навици и пристрастия. Бъдете особено внимателни към всички продукти - съществува опасност от натравяне. Не яжте сурови храни, включително зеленчуци. Тях е подходящо да консумирате под формата на бульони и крем супи. Гладуването днес има изключително благоприятен ефект върху организма и психиката.
Красота: Най-неблагоприяятния ден от месеца. Мъдреците от древността съветват през този ден да избягваме срещи с огледалото. Полезни са масажи и водни процедури за възстановяване на баланса и хармонията в тялото и душата и извеждане на замърсявания и блокажи от тях. Въздържайте се от всякъкви козметични процедури и експерименти с външния вид.