28 ноември : Нищо случайно

Хороскоп

27-11-2012, 19:00

Снимка:

N/A

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Лунно затъмнение в Близнаци: Между доброто и злото

Сезонът на затъмненията

Слънце в Стрелец, Луна в Близнаци Пълнолуние - 16,46 Лунно затъмнение

Астрологична картина на деня - 28 ноември


Сряда ще бъде може би най-сложният ден не само за настоящата седмица, но и в близкото бъдеще. Пълнолунието, което през този месец протича при частично Лунно затъмнение настъпва по залез слънце и ще бъде видимо по нашите ширини. Гледката ще бъде пир за очите от самото начало на фона обагреното от топлите лъчи на залеза небе, до самия си край, когато ще наблюдаваме излизащата от сянката Луна, в компанията на бляскавия Юпитер. Пирът за очите обаче, може да се окаже пагубен за душата. Енергиите навлизащи в поднебесния свят по време на Лунно затъмнение са много мощни и трудни за овладяване и изискват духовна подготовка и емоционална устойчивост, за да могат да бъдат преработени и усвоени, без негативни последици върху психиката. Сами преценете дали любопитството ви е здравословно.

Непредсказуемостта на процесите, протичащи по време на Лунно затъмнение отправя предупреждение да бъдем изключително внимателни в постъпките и решенията си. Подчертаването на оста Близнаци-Стрелец изисква да бъдем внимателни към думите, които изричаме и начина, по който общуваме. И без това всички наши действия и думи бързо ще добият публичност. Най-важното през тази седмица е да съхраним добрия тон в общуването и хармонията във взаимоотношенията независимо дали става въпрос за роднини, приятели, колеги, делови, или лични партньори. Това ви гарантира, че ще запазите близостта и взаимната полза и интерес, които стоят в основата на тяхното съществуване.

Колкото по -тихо и ползотворно премине за вас този ден, толкова по - малко ще бъдат проблемите ви в бъдеще. Въздържайте се от резки постъпки и решения. Настроението ще бъде променливо с подчертана склонност към заблуди и твърде емоционални реакции. Общуването ще протича много динамично и вероятно няма да усетим как времето изтича докато плуваме в мощния информационен поток на днешния ден. Нови хора и идеи могат да навлязат в живота ни, но е препоръчително да изчакаме времето да направи проверка за стойността им. А и съществуващите взаимоотношения ще бъдат силен акцент и ще изискват много внимание. Старайте се да избягвате конфликти с хора, чието присъствие в живота си желаете да съхраните.

 

Бъдете внимателни към всичко, което ви се случва днес. Срещите - случайни или не, новите запознанства, проведените разговори, закупените книги, дадените обещания, подписаните договори и документи, могат да имат съдбоносно значение.

Повече за Лунното затъмнение в Близнаци, можете да прочетете тук .

 

Работа и бизнес

Денят е крайно неблагоприятен за нови начинания и ще подкрепя единствено дейности, които са естествен завършек на продължителни усилия и старателна подготовка. Не пренебрегвайте чужди съвети, събирайте сведения, уточнявайте детайли. Днес можете да получите достъп до всяка информация, която ви е нужна. А така също можете да информирате околните за своите постижения и резултати. Мащабният информационен поток на този ден ви гарантира широка публичност. Бъдете внимателни обаче - липсата на старателна подготовка, недостатъците и самохвалството също ще бъдат очевидни  и вместо аплодисменти и слава да ви спечелят одумване и присмех.

 

Здраве хранене и красота

Заради лунното затъмнение мнозина може би ще се оплакват от повишена възбуда и смущения в съня. Те ще изчезнат от само себе си след ден - два, затова просто се погрижете за себе си с практики, които обичайно ви освобождават от напрежението и избягвайте ситуации, които обичайно ви причиняват стрес. Бъдете внимателни зад волана и по време на тренировки.