29 ноември : Изкушения и страсти

Хороскоп

28-11-2012, 23:38

Снимка:

N/A

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Лунно затъмнение в Близнаци: Между доброто и злото

Сезонът на затъмненията

Слънце в Стрелец, Луна в Близнаци

Астрологична картина на  деня - 29 ноември

 

Четвъртък ще протече сравнително спокойно, макар и може би доста емоционално. С ентусиазъм и вдъхновение ще посрещаме новини и нови предложения, които като че ли разкриват нови перспективи пред бъдещето ни. Това, наистина може да се окаже така, стига да не губим чувство за мярка и да не преувеличаваме ползите.

Днес ни очакват много разговори, суетене насам-натам и почти нулеви конкретни действия и резултати. Въпреки интензивния информационен обмен не бива да се доверяваме твърде много на постъпващите новини и предложения и най добре да отложим важните делови срещи. Уместно е също да се въздържаме от обсъждане на житейските си планове.

Вечерните часове са изключително благоприятни за романтични срещи и запознанства. Общуването с противоположния пол ще протича с динамика и страст, които ще съдействат за изглаждането на противоречията и укрепването на взаимоотношенията.

 

Работа и бизнес

Денят е благоприятен за самостоятелна интелектуална работа и подготовка за бъдещи действия инициативи и мероприятия.Като цяло е препоръчително да не планирате за днес важни дейности и да се посветите на рутинни задачи. Не е желателно също да постъпвате на нова работа както и да наемате нови работници.

 

Здраве, хранене и красота

Денят ще донесе истинска наслада на тези, които изберат днес да си почиват или да се погрижат за себе си. Ако сте сред тях, не пестете време за дълги разходки и релаксиращи процедури. Почивката ще ви донесе баланс и вътрешна хармония.
Апетита днес ще е завиден, но преяждането може да се окаже опасно, особено за онези които имат проблеми с черния дроб. Избягвайте тежките и мазни храни и ограничете сладкишите.
Кожата и косата ще поемат пълноценно и с благодарност всички подхранващи вещества. Не ги пестете, а ако желаете максимален ефект почистете мъртвите клетки и направете масаж на скалпа.