30 ноември : На празен ход

Хороскоп

29-11-2012, 23:02

Снимка:

© Impact Press Group / Петко Момчилов

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Лунно затъмнение в Близнаци: Между доброто и злото

Сезонът на затъмненията

Слънце в Стрелец, Луна в Близнаци-Рак

Астрологична картина на деня : 30 ноември

 

Сутрешните часове ще ни запознаят с една променена, по-спокойна атмосфера и от довчерашните вълнения ще остане само влечението между половете. Е, петък е ден на Венера - още един аргумeнт в полза на ласките, флирта и времето, посветено на любимия човек. Не се колебайте, ако трябва да избирате между любовта и деловите или социалните ангажименти. До обяд в деловия живот едва ли ще настъпи сериозно раздвижване, а следобед въпросите, свързани със семейството и дома, ще ни накарат окончателно да пренасочим вниманието си към почивните дни.

Спокойната атмосфера днес ще ни даде най-после възможност да поемем глътка въздух след интензивната динамика на предходните дни. Разходки и кратки пътувания ще донесат покой на ума и достатъчно добри предпоставки да потънем във вътрешния си свят. Там ни чакат интуитивни прозрения, които ще обогатят впечатленията и представите ни и могат да ни дадат ценни указания.

Възползвайте се максимално от спокойните часове през деня, тъй като вечерта отново ни очаква необичайна активност и динамика на събитията. Този път тя ще бъде свързана с обстоятелствата и условията у дома и би било добре всички членове на домакинството да са увлечени в обща, по възможност интензивна работа, която да даде достатъчно позитивна насока на изблика на енергия и емоции.

 

Работа и бизнес

Днес звездите си почиват и поради това нашите планове и действия едва ли ще получат съществена подкрепа. по същата причина е по-добре да не възлагаме големи очаквания на думите и предложенията, отправени към нас в този ден. През целия ден ще работим в атмосфера на неопределеност, ще се налага да чакаме някого или нещо и в най-общи линии да си губим времето - например, зарази повредена техника или нечия разсеяност. Денят е подходящ за подготвителни действия, но новите начинания едва ли ще се увенчаят с успех.

 

Здраве, хранене и красота

Отшумяват опасностите и неудобствата, свързани с лунното затъмнения и мнозина ще почувстват спокойствие и признаци за възстановяване на силите. Все още белите дробове и дихателните органи като цяло са уязвими, затова не подценявайте симптомите на настинка и грип. Избягвайте престой във задушни и задимени помещения, както и ситуации, които пораждат нервност и напрежение.
В менюто е желателно да включите повече растителни мазнини, които ще осигурят еластичност на клетките. Така организмът ще стане по-устойчив, а кожата по-здрава и млада.