Уикенда: Крехко равновесие

Слънце в Стрелец, Луна във Везни

Астрологична картина за 8-9 декември

 

През почивните дни ще имаме избор - да се порадваме на хубавата страна на живота и взаимоотношенията или да потънем в негодуванието си от него и околните. Прибързани постъпки и мисли могат доста да усложнят житейската обстановка в която се намираме. От друга страна имаме възможност за истинска почивка-посвещавайки времето на себе си, любимите си същества и занимания, без да бързам за никъде. Разходките и кратките екскурзии ще нахранят душата ни с красиви природни картини. Общуването с приятели и съмишленици пък, ще ни даде възможност за социална адаптация и наваксване на пропуски, относно събития случващи се в социалното ни обкръжение. Творчески занимания свързани с хобита и научни интереси ще подкрепят личното ни самоусъвършенстване. Всичко това подсказва, че би било здравословно да оценяваме и съхраняваме хармонията около себе си и да не се поддаваме на външни и вътрешни провокации. Неустойчивото настроение лесно може  да изостри реакциите ни без съществени причини за това. Ако ви е трудно да вникнете и приемете мотивите и постъпките на близките си, потърсете съвет от възрастен член на семейството или човек, чийто мъдрост и опит цените.

Събота е ден за покупки и активен светски живот. Луната във Везни ще ни съдейства да хармонизираме взаимоотношенията си и атмосферата у дома. Малки подаръци, приятни изненади и други жестове на внимание ще бъдат посрещнати с одобрение и благодарност.

Неделя е ден, в който ще липсва интензивна събитийност, което ще ни даде възможност за пълноценна почивка и балансиране. Луната е в последната четвърт  и би било добре да се възползваме от спокойствието на неделния ден за да се погрижим за себе си, за комфорта на дома, тялото и душата.
 

Здраве, хранене и красота

Клетките на тялото се нуждаят от повече кислород, затова разходките на чист въздух, дихателните упражнения и козметичните процедури, които ще помогнат на кожата да диша по-добре ще имат укрепващ и пълноценен ефект. Двигателния режим трябва да е умерен - сега не е време за тежки тренировки. Много по- ефективни ще бъдат плавни разтегателни упражнения в комфортна и хармонична среда.

Успешни ще бъдат процедури за пречистване на бъбреците и цялостно пречистване на тялото от токсини и шлаки. Сега е момента да започнете седемдневен разтоварващ хранителен режим. Освен пречистващия ефект, той ще ви помогне трайно и безболезнено да се освободите от излишни килограми.