Златка Блек прописа стихове за любимия си Миро, постна ги във фейса

Бургас Лайф

30-12-2012, 14:53

Снимка:

facebook.com

Автор:

Пепи Чобанова

Всичко от Автора

Още по Темата:

Черната Златка с жесток стриптийз под дъжда

Черната Златка: Аз съм победител на народа

Верни последователи веднага окуражиха творчеството на бургазлийката и я аплодираха за смелостта да покаже чувствата открито

"Искате ли да прочетете нещо, което не беше споделено от VIP BROTHER, нещо което аз написах за човека, който ОБИЧАМ с цялото си сърце? Думи, които никой не е чул!!!!!!! Дори самият той!!!", това написа плеймейтката Златка Блек снощи в профила си във Facebook и запали фитила на любпитните си фенове какво точно не са уловили стотиците камери на риалитито.

Условието да се съберат 1000 лайка под поста бе изпълнено за рекордно кратко време. След по-малко от час Златка публикува стихотворение, посветено на любовта в живота й - Миро, който според последната градска клюка най-накрая е оставил жена си в името на новата си изгора.

Верни последователи веднага окуражиха творчеството на бургазлийката и я аплодираха за смелостта да покаже чувствата открито, в социалната мрежа. Поддръжниците на черната перла веднага започнаха да разпространяват любовното обяснение и за отрицателно време то събра близо 900 харесвания и повече от 45 споделяния. Самата Златка пък допълни, че е писано в момент, в който любимият й е липсвал непоносимо: 

Идваш!
Влизаш! 
Ти си пак същият, но ще те нарека Време!
Променлив!
Понякога студен, понякога топъл!
Ти си като вятъра!
Вееш в различни посоки, но не се сърдя- и така те харесвам!
Време- това си ти. 
Пролет, лято, есен, зима, но пак си тук!
Обичам да бъде пролет- шарено, красиво, любов!
Обичам да бъде лято- море, бриз, полъх, огън, любов!
Обичам да бъде есен- нежност, падащи листа, парк, пейка, две сърца, любов!
Обичам да бъде зима- бяла тишина, истинска бяла душа, студена прегръдка, любов!
Това си ти Време- ЛЮБОВ!

Междувременно Златка оповести, че новогодишният купон, на който трябваше да се съберат риалити звездите от Vip Brother, е минал чудесно.

"Еми, събрахме се!:))) Време за купон :))) С Криси Патрашкова, Фънки, Ласкин, Алекс и други сладурчета начело с моето сладкишче Напреддддддддддддддддддддддддддддддд :))) ВЕСЕЛО И НА ВАС!!!!! :)))", написа преди час надарената бургазлийка.