Коджуклиев се пропукал след самоубийството на майка си

34-годишният бургазлия тежко изживял трагедията миналата пролет, в поведението му обаче нямало индикации, че обмисля самоубийство

"Потресен и изненадан съм, нямаше никакви индикации в поведението му при последната ни среща, че нещо такова може да се случи", това заяви пред Burgasutre адв. Димо Гочев, защитник на Кристиян Коджуклиев, който загина след фатален полет от 6-етажна сграда на ул. "Опълченска" в столицата.

Последно юристът се видял с 34-годишния си клиент на 17 януари делото срещу него в спецсъда. Процесът е по обвинението в рекет, за което Кристиян и аверът му Жулиян Недялков бяха закопчани през 2011-а при зрелищна акция. 

Заседанието на 17-и било дълго и по предварителен план трябвало да продължи с пледоарии на следващия ден. Накрая обаче било отложено за 1 февруари. Адв. Гочев дори не знаел, че Кристиян е останал в София, а не се е прибрал обратно в Бургас.

По всяка вероятност Кристиян, който в миналото бе сред лейтенантите на несебърския наркобос Димитър Желязков - Очите, сам е посегнал на живота си. Той се "пропукал" още миналата пролет, когато почина майка му Невена. 

Както Burgasutre писа тя скочи от Моста дни преди 67-мия си рожден ден от мъка по сина си, който по онова време бе зад решетките. Кристиян пък изживявал трагедията изключително тежко.

След ареста му през 2011-а Кристиян прекара почти година в следствения. На финала бе освободен с мярка за неотклонение "подписка".