Метин Енимехмедов на война с биячите на брат си

Гордея се с тебе, братчето ми!, написа танцьорът във Facebook

Истинска война с биячите на Октай Енимехмедов поведе брат му Метин, познат с участието си в два популярни телевизионни формата.

"Гордея се с тебе, братчето ми!", е написал в неделя в профила си в социалната мрежа Facebook Метин Енимехмедов. Той е пуснал в своя профил и снимка на брат си от септември 2012 г. пред Народното събрание, както и тяхна обща снимка като деца.

Извън семейните портрети обаче Метин е безкомпромисен към биячите на брат си. Той се е присъединил към групата "Съд за публичните побойници на нападателя" и е разпространил личните профили във Facebook на двама от делегатите – побойници – кметът на Антоново Танер Али и общинският съветник от ДПС Джамисет Джафер.

"След като изчетох коментарите на мазните политици умирам от срам, че все още такива нагли тикви ни управляват. Хора, идват избори. Време е за промяна. Моля някой юридически по грамотен да прецени дали неможе да се създаде инициативна гупа и да се заведе колективен иск срещу тези изроди. Ако сега не ги спрем, ще продължат да ни бият - политици, НСО, полицаи и всякаква друга пасмина, която се смята над закона".

"Ако сега не покажем, че сме гражданско общество, то тогава наистина заслужаваме сътбата си", е друг пост на стената на Метин Енимехмедов във Facebook, който е взаимстван от жена, присъединила се в групата.