Прищевките на Лейди Гага нямали край

Разкриха нейните изисквания зад сцената

Лейди Гага явно е ексцентрична не само в живота и на сцената, но и зад кулисите.

Сайтът Celebuzz разкри някои от прищевките на поп звездата – задължително в гримьорната й трябвало да има в наличност уиски "Джеймисън",а стените да са декорирани със сребристи сатенени тапети.

Но това е само началото. Мебелите задължително трябва да са тапицирани с бяла естествена кожа. За да се вдъхновява, докато се подготвя за изпълнение или си почива, Лейди Гага иска да вижда на стените постери на известни рок-звезди като Дейвид Бауи, бандата Куин и Елтън Джон. По незнайни причини тя държала задължително манекена, на който биват поставяни сценичните й костюми, да има "розово окосмяване в областта на пубиса". Очевидно е голяма фенка на цвета на лавандулата – в него трябва да бъдат кърпите за тяло и ръце в банята, халатите, дори и сапуните и розите.

Що се отнася до менюто, Лейди Гага набляга на здравословна храна като пшеничени питки, риба тон, фъстъчено масло и кисело мляко. За да прокарва залците си, тя си позволява "качествено бяло вино".

Сelebuzz твърди, че детайлите по навиците на Лейди Гага излезли наяве по време на делото, което бившата й асистентка Дженифър О`Нийл заведе срещу звездата. Бившата служителка на певицата настоява да й бъдат изплатени над 300 000 долара като компенсация за извънреден труд.