Гага отмени световното си турне! Оперират я

Певицата има по-сериозни здравословни проблеми

Лейди Гага отменя останалата част от световното си турне "Born This Way Ball" заради травма на бедрото, която налага операция.

По-рано 26-годишната певица съобщи, че страда от ставно възпаление и че отменя четири свои концерта в САЩ и Канада. От изявлението на промуотърите обаче става ясно, че състоянието на певицата е по-сериозно, отколкото е допускала.

"След допълнителни тестове за оценка на проблема, бе установено, че Лейди Гага страда от разкъсване на лабрума в дясното бедро и ще се наложи да й бъде направена операция, последвана от стриктен режим на легло за възстановяване. Това, за съжаление, я принуждава да отмени останалата част от световното си турне", се казва в изявлението на промоутърите на събитието "Лайв Нейшън".

Лейди Гага е на път вече втора година, за което време прекоси шест континента. Турнето й "Born This Way Ball", стартирало през април 2012 г. в Азия, се нареди сред най-печелившите на миналата година.

Във вторник певицата съобщи, че заради ставно възпаление, известно като синовит, се налага да отмени четири свои концерта в САЩ и Канада. Според сайта на Лейди Гага по план тя е трябвало да изнесе още 20 концерта в САЩ. От "Лайв Нейшън" допълват, че парите на притежателите на билети ще бъдат върнати.