Няма милост и за Стоянка Мутафова, ще стои на студено

Знаменитата българска актриса е получила 3 000 лв сметка само за парно, заплашват я със съд

Над 3000 лева сметка за парно е получила голямата българска актриса Стоянка Мутафова. Освен гигантската сметка за отопление българската звезда е получила и сериозна сума за ток.

"Оцеляваме трудно, ако може да перифразирам, "Остаряваме бавно"... Но трябва и да живееш. Печелила съм много пари, но съм ги харчила. Щом съм ги похарчила, значи не са били чак толкова много. Има артисти-бизнесмени, но не съм от тях. Аз си знам моето поприще, за него съм родена", разказа актрисата пред в. "24 часа".

Стоянка Мутафова получава 700лв пенсия. При сметка само за парно 3000 тя разказа, че внасяла сумата на части от 500лв, но не знаела докога ще може. Чиновничка от Топлофикация дори я заплашила със съд, ако не бъдат платени сметките.

"Все пред очите са ми ония стари кранти - кобилите, които впрягаха навремето в гальоти да влачат въглища от гарата. Кожа и кости, жилите им изпъкнали. На края падат от изтощение и край. И водят някоя друга взела-дала на това място...Та и ние така...като тия кобили. Ама на, не се научих да стоя мирно", тъжно споделя голямата българска актриса.