Бургазлии и днес на протест! В неделя носят цветя за полицаите

Създаденият снощи инициативен комитет подкрепен от местната администрация, дават им зала за срещи

След вчерашното предложение във фейсбук за възрожденски песни и тъпан на протестите в неделя, сега излезе идеята по варненски почин полицаите, които охраняват шествието, да бъдат дарени с цветя.

"Имам идея в неделя да дадем цветя на полицаите, аз мога да доставя доста цветя, във Варна го правят", пише фейсбук потребителка. Веднага след това тя е подкрепена с коментар "Умно, давай с теб сме" от друг бургазлия, присъединил се към събитието в социалната мрежа.

Той обяснява, че днес ще бъде ясно абсолютно всичко по организацията на планирания мега протест в неделя - маршрут, час и място, и допълва, че това ще бъде един мирен протест, в който няма да има ексцесии.

Междувременно създаденият снощи инициативен комитет днес депозира искане до общината да им бъде предоставена зала за срещи, научи Burgasutre.
"Кметът ни подкрепя, в 8,30 пуснах заявлението, в 9,40 получих обаждане, че ще ни се даде зала за срещи, исканията на протестиращите вече са за оставка на цялата политическа система", каза Михаил Неделчев, който бе организатор на протеста на природозащитниците и снощи бе един от хората "свалили" Григор Дойнов от ораторската позиция, на която сам се бе качил.