Салса клубовете в Пловдив танцуват за Ани (ВИДЕО)

Два благотворителни бала се организират за младата жена, която се нуждае от спешна трансплантация

Две благотворителни салса партита организират всички клубове в Пловдив за събиране на средства в помощ на Анна Паунчева. Първото събитие е тази събота, 23.02.2013 г., от 22,30 часа в бар "Занзибар". Входът ще е три лева, а събраните пари ще отидат изцяло за каузата.

На 1 март e благотворителният салса бал в хотел Лайпциг "Помогнете да спасим Ани". Началото е от 19 часа със специална програма, след която ще се проведе благотворителен търг с  част от колекцията картини на известния строителен предприемач инж. Димитър Язов.

32-годишната Ани, майка на четиримесечното бебе Рая, се бори за живота си в УМБАЛ „Св. Георги“. Тя страда от остра форма на левкемия и в момента е на химиотерапия в онкологичната клиника на болницата. За да се излекува Ани напълно, трябва да й бъде направена трансплантация на костен мозък в германска клиника.

Лечението там струва над 170 хиляди евро, до този момент са събрани 57 000, съобщи съпругът й Мирослав. Трансплантацията трябва да бъде извършена в кратки срокове, защото състоянието на 32-годишната майка е тежко.

Всички възможности да се помогне на младата жена са описани в специално създадената страница във Фейсбук „Помогнете да спасим Ани“ - https://bg-bg.facebook.com/HelpAni.

Направена е дарителска сметка на името на:

Анна Николова Паунчева / Anna Nikolova Pauncheva

Райфайзенбанк / RaifaizenBank

Пловдив, бул. Васил Априлов 20 / 20 Vasil Aprilov blv. Plovdiv

BIC: RZBBBGSF... IBAN No:

В лева: BG74RZBB91551092359002

В евро: BG77RZBB91551492359012

PayPal: miroslav7@abv.bg