30 таблета раздава бургаски мол

С модерния аксесоар ще се сдобие и един от Facebook последователите на търговския център в социалната мрежа

По два таблета от най-ново поколение раздават от днес в мол Galleria Burgas. В продължение на 15 дни жребий ще определя по късметлиите, които ще получат актуалния аксесоар.

За участие в томболата, в която ще бъдат раздадени общо 30 таблета, е необходимо касова бележка за покупка на стойност над 59 лв.от магазините в мола. След това тя трябва да бъде регистрирана на бюро "Информация", обясниха организаторите на играта. Таблет с калъф ще получи и един от феновете на страницата на Galleria Burgas в социалната мрежа Facebooк. 

"От днес до 24 часа на 1 март започва игра, в която интернет маниаците ще могат да премерят компютърни предпочитания и поетични сили. Първият вариант за участие е чрез публикуване на римуван стих, който да съдържа думите таблет, Galleria Burgas и думи, производни на щастие. Дължината на стиховете не трябва да надхвърля 2000 символа, а модератор ще следи дали римите отговарят на изискванията. Вторият вариант за участие е фейсбук почитателите на мола да споделят кое е любимото им приложение за операционната система Android 4.0", обясниха от екипа на търговския център. 

Победител ще е участникът, събрал най-много харесвания до 16 часа на 7 март. Той ще се сдобие с модерен таблет Prestigio.

"Само 9 лв. пък е минималната стойност на касовия бон за участие в жребия от заведенията за хранене Pita Mitsos, Nektar, Ola, MCT, Ratatui, Subway, кафенетата Joy café и Mauro Cafe, както и Cinema City и Playground, който може да бъде регистриран. Всеки клиент има право да участва с повече от една касова бележка за деня, като задължително условие е бележките да са от различни обекти", допълниха от екипа на търговския център за другите награди, които се разиграват в момента.