Писториус пребил гаджето си, преди да я гръмне от уплах

Зловещата кървава история придобива неочакван обрат

Драмата на Оскар Писториус придоби неочакван обрат.

Първоначалната версия за убийството на 14 февруари как Реева се е вмъкнала в дома на спортиста за романтична изненада, а той я е помислил за крадец, все повече започва да издиша.

Засега Оскар Писториус е освободен под гаранция. Вчера параолимпийският шампион отиде в полицейския участък в Претория.

Аутопсията хвърли нова светлина по случая. Оказва се, че Реева Стеенкамп е била пребита жестоко преди стрелбата и е с брутални рани по главата.

Преди известно време полицията откри окървавена бухалка за крикет, която може да се окаже ключово доказателство по случая. В момента се правят изследвания, за да се установи чия е кръвта по предмета.

Семейство Писториус в момента се справят с проблемите и на другия си син Карл. Срещу него също има повдигнато обвинение за убийство, след като е блъснал жена с колата си през 2008 година.

Отделно от това, Писториус в момента изживява още един неудобен момент, ако публикациите са верни и в идните седмици той очаква доставката на чисто новата си спортна кола McLaren MP4-12C на стойност 200 хиляди лири, която си купи през януари, за да отпразнува успеха си на Олимпиадата в Лондон 2012.