Златни сертификати и кристални плакети раздаваха в БСУ

Вчера се проведоха ежегодните "Награда на Декана”

Четвъртокурсникът Дончо Златев. специалност "Журналистика" получи Златен сертификат и кристален плакет в категория "Студент" на ежегодното раздаване на призове "Награда на декана".  В категория "Преподавател" отличена бе доц. д-р Мариана Лазарова. Статуетки взеха и бъдещите журналистки Катина Лукова и Ива Янкова. Останалите номинирани бяха удостоени с почетни грамоти.

"Изборът беше много труден! Всички номинирани активно работят в студентските структури на университета и за изграждане на имиджа му!", сподели доц. Динева и призова студентите "Имайте куража, следвате сърцето и мечтите си. Бъдете в активна позиция през целия си живот".

Това е първата година от раздаването на статуетките, в което преподавателите номинираха студентите. Досега обучаващите се  от ЦХН самостоятелно подаваха своите кандидатури.

Анна Манукян, Калина Тончева и Полина Ганчева получиха от зан.-кемтът Йорданка Ананиева  награди за най–добри възпитаници на университета, стажували в администрацията на община Бургас. Още три специални награди - стажове в "Дарик радио", в "Бургаски репортер" и в PR агенция "Вимарк Адвъртайзинг" връчи Красимир Калудов, главен редактор в "Дарик радио".

"Награда на Декана" се присъжда за пета  година. Целта й е да стимулира участието на студентите в ЦХН към БСУ в академични прояви. Критериите, по които се оценяват студентите са успех от предходната учебна година, научноизследователска работа; участие в конференции и публикации, съдействие за свързване на обучението с практиката, участие и принос в университетските структури.