Доброволка на 62 за "Включи града": Не е важно какво ми е дал Бургас, а какво аз съм му дала

29 избрани до момента за второто издание на феста

29 бургазлии са изявили желание да помагат и участват в подготовката на арт феста "Включи града". Най-младият желаещ да се присъедини към екипа е само на 12 години. 

"Не е важно какво ми е дал Бургас, а какво аз съм му дала", написала 62-годишна жена за кандидатурата си, която е и най-възрастният доброволец. 

Доброволци от миналогодишното издание отсега са подали заявлението си да станат част и от "Включи града" 2013. Кандидатите виждат възможност да развият потенциала си, лични качества, както и да натрупат ценен опит в организацията и провеждането на мероприятия. Освен това по време на тридневния фест ще могат да се срещнат с интересни личности и да обменят идеи и концепции. 

"Обичам Бургас! Членувам в хуманитарна организация и знам, какво удоволствие изпитва човек, когато безкористно направи нещо добро за другите, а "Включи града" има точна тази цел", написал 17-годишен тийнейджър до екипа. 

Записването продължава до 14 март. От кандидатите се изисква да попълнят и изпратят кратък формуляр, който е достъпен на сайта www.vkluchigrada.com в раздел "Стани доброволец". Там те посочват своето име, възраст, образование, контакти телефон, ел. поща и дават отговор на въпроса, защо искат да се включат, напомниха от местната администрация. 

"Включи града" е в подкрепа на Кандидатурата на Бургас за Европейска столица на културата 2019.