"Атака" се фръцна! Излизаме от НС, изрева Волен

Националистите бесни, че парламентът не национализира ЕРП-тата

Парламентарната група на "Атака" бойкотира работата на парламента.

Преди да сторят това, хората на Сидеров разлепиха на вратата си в стаята на парламента снимките и имената на депутатите, които гласуваха против решението за отнемане на лицензите на ЕРП-ата.

По проекторешението на националистите днес гласуваха 70 народни представители, от които 12 бяха "за", 13 – "против", а 45 се въздържаха.

"Няма смисъл да присъстваме повече в този парламент", коментира ядосано пред журналисти лидерът на "Атака" Волен Сидеров.

"За мен няма никаква илюзия, че депутатите от ГЕРБ, купените от тях депутати плюс и другите парламентарни групи, които не присъстваха в зала днес – от БСП, изобщо имат грижа за това какво става в страната.

Излизаме от парламента и започваме борба за това - следващият парламент да не включва в състава си такива национални предатели, чиито имена ще ги подредим на табла със снимките им.

Това са хората, които гласуваха с "против" и "въздържал се" срещу решението ЕРП-ата да се върнат в български ръце. Нека българският народ да знае какви хора е изпратил в тази зала", завърши Волен Сидеров.