Натаралежената Емануела отрязала "Къртицата"

Продуцентите Иван и Андрей не успели да подлъжат фолк дивата

Най-актуалната фолк певица извън "кокошарника" на Митко Пайнера – Емануела е получила апетитна оферта за да се присъедини към Василка и Николета в предстоящото и рекламирано като най-зрелищно риалити шоу "Къртицата", което ще стартира през март в ефира на ТВ7.

Bulgariautre.bg научи от свои източници, че певицата на АРА Мюзик е офертирана със сума равна на голямата награда в шоуто, при условие, че остане до края (т.е. два месеца).

Тъй като все още не се върти автореклама с нейното изявление за участие, по подобие на Николета и Азис, се предполага, че засега синеокия славей на Виктор Касъмов не е приел предложението.

Ще разочароваме много почитатели, които тайничко са се надявали да воайорстват пред екрана, но явно Емануела няма да спи с Азис и Николета. Както Bulgariautre.bg обяви към тях се присъединява и бившето крило на Левски - Божидар Искренов Гибона.

Потърсена за коментар Емануела отговори на нашите въпроси така:

"Не мога да коментирам никакви подробности дали съм поканена, ще участвам или не и какво са ми предложили..."

И продължи:

"В момента подготвям новите си песни и албума си, очаквайте много весели изненади... оставам вярна на провокативния си стил".

Може би именно подготовката на новият албум е причината за отказа или пък любовта към Никола.

Певицата и по-младия с няколко години бизнесмен сключиха граждански брак в началото на годината и изненадаха гилдията и журналистите.