Несебърското Барби стана "Playboy сензация", Златка - най-обсъждана

Бургас Лайф

13-03-2013, 16:19

Снимка:

paparazzi.bg

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Златка Блек vs. Ни Ло за титлата "Най-гореща звезда"

Златка Блек стана Мис Бикини

Уж голямата конкуренция Николета Лозанова не грабна нито една статуетка

Бургазлийката Златка Димитрова спечели приза за "Най-обсъждана звезда", а несебърското Барби Ивелина Прунова стана "Плейбой сензация". Светските награди Paparazzi Awards 2013, които се състояха снощи, раздадоха отличия на над 20 бг звезди.

За светско откритие приза отиде при Гентиана Халити, поп фолк дебют грабна Паула, а актьорски дебют за "Пълна лудница" си спечели Анна-Мария Чернева. 54-тата по красота в Европа според английска класация Теди Цветкова си тръгна с награда модни успехи зад граница.

Най-еротичен текст към новия й хит "Искам секс" отиде при Бриана, най-стилна звезда стана Весела Тотева, а призът за принос за красота си спечели топ-гримьорката Джули Ангелова. За трета поредна година Евгени Минчев заслужи да се окичи с "Най-кичозна звезда". Най-прогресираща поп фолк звезда е Траяна, а за музикално новаторство за английските си парчета бе наградена Джорджиа.

Светско семейство са Антония Петрова и Александър, които изпратиха поздрави и благодарности по телефона от Кения, където са на сафари. Звездите от последния сезон на Биг Брадър Цеце Орешкова и Лестер, дойдоха от Македония, за да получат своите награди. Тя за Изкусителка на годината, а той за Мачо на годината. Най-бомбастичен бюст отиде при Ирина Рашева, а Най-скандална новина за лесбо сесията им отиде при Алекс и Дарина.

Издънка на годината е Галя от Каризма с новината, че е станала проститутка в Лондон, а най-досадна звезда е Венета Райкова.

Призът Най-красива Мис България отиде при Маги Вълчанова, която се появи в напреднала бременност. Хит на годината за песента "Изневяра" отиде при Лияна, която в нейната категория победи Анелия, Преслава и Алисия. Красивата фолк-певица дойде с дъщеря си Дени, а на финала на церемонията изнесе мини концерт от най-големите си хитове. На сцената също така пяха Бриана, Паула, Джорджия и Траяна.

По традиция Paparazzi Awards подкрепи благотворителна кауза - на специален търг по инициатива на Златка Димитрова се събираха средства за неподвижния Боби и за храна на децата от домовете. 

От търга Траяна се сдоби с нощничката на Цеце Орешкова, Лияна купи кристално сърце Сваровски на Златка и парфюма на Николета Лозанова, Маги Вълчанова се пребори за собственото си колие, а красавицата Роси Иванова се сдоби с уникална колекция дискове, сребърни обеци и пръстен с рубини./paparazzi.bg